Emniyet ve Mit’in Ortak Operasyonuyla Yakalanmıştı!

Emniyet ve Mit'in Ortak Operasyonuyla Yakalanmıştı!

29 Nisan 2019 - 09:37 - Güncelleme: 29 Nisan 2019 - 12:11

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yakalanan Birleşik Arap Emirlikleri casusu iki kişiden birinin tutulduğu Silivri Cezaevi'nde intihar ettiği bildirildi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yakalanan ve Birleşik Arap Emirlikleri adına çalıştıklarını itiraf eden iki casustan birinin tutulduğu Silivri Cezaevi'nde intihar ettiğini öğrenildi.

İki casus geçtiğimiz günlerde İstanbul Emniyeti ve MİT'in ortak operasyonuyla İstanbul'da yakalanmış ve Emniyet'teki sorgularında Birleşik Arap Emirlikleri adına çalıştıklarını itiraf etmişlerdi.

İki istihbaratçının Ankara ve İstanbul'da içerisinde bulundukları yoğun telefon ve görüşme trafiğinin dikkat çekmesi üzerine teknik ve fiziki takip inceleye alındıkları ifade edilmiş, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yapılan takipler sonucunda iki istihbaratçının Ankara, İzmir, İstanbul ve Diyarbakır'da çok sayıda kişiyle görüştükleri tespit edilmişti.

BAŞSAVCILIK'TAN AÇIKLAMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, casusluk suçundan Silivri'de tutuklu bulunan Zaki Y. M. Hasan'ın dün saat 10.22'de kaldığı tek kişilik odanın banyo kapısında asılı halde bulunduğunu açıkladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x