Emniyetten Nefes Kesen Operasyon!

Emniyetten Nefes Kesen Operasyon!

01 Aralık 2018 - 18:00

Ülkeye kaçak yollarla sokulan kobra zehrinin satışı için Antalya'ya getirilmişti. Antalya Emniyeti tarafından düzenlenen operasyonla 34 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi

Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önemli bir istihbarat bilgisine ulaştı. Ulaşılan bilgileye göre, ülkeye kaçak yollarla sokulan kobra zehrinin satışı için Antalya'ya getirilmişti. Çalışma yapan polis, A.T. adlı şüpheliyi belirledi. Şüpheli takibe alınmaya başlandı.
34 TÜP ELE GEÇİRİLDİ
Alınan habere göre, Çalışmanın ardından şüphelinin aracı Muratpaşa ilçesinde durduruldu. Arabada yapılan aramada 34 cam tüplerin içerisinde, 30 milyon TL değerinde, toplam 113,19 gram kobra zehri bulundu. Şüpheli A.T. gözaltına alındı.

TEK DAMLASIYLA FİLİ 8 SANİYEDE ÖLÜYOR
Tek damlasıyla bir fili sekiz saniyede öldürebilen zehir, dünya üzerindeki ikinci derecedeki etkili zehir olarak biliniyor. Yılan zehirleri damar daraltıcı ve kanamayı durdurucu ilaç yapımında, sara hastalığı ile eklem iltihaplanması tedavisinde kullanılabiliyor. Kanser hastalarına verilen kemoterapi ilaçlarının içinde de yılan zehri bulunuyor.
AREF ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ
Sihibrazlık gösterileriyle tanınan İran asıllı Türk vatandaşı Aref Ghafouri'yi, 5 ay önce Antalya'da kobra yılanı ısırmıştı. Özel uçakla Mısır'a götürülerek tedavi altına alınan Arif, ölümden dönmüştü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x