Erdoğan Çok Net Uyardı!

Erdoğan Çok Net Uyardı!

05 Eylül 2020 - 17:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk etabı bugün hizmete giren İstanbul Göztepe Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Hastane açılışında vatandaşların pandemi kurallarına uymamasından yakındı. Erdoğan, "Sürekli söylememize rağmen maalesef tavsiyelere uyulmuyor. 'Düğünlerde dikkat' diyoruz maalesef uyulmuyor, 'mesafe' diyoruz uyulmuyor, 'maske' diyoruz uyulmuyor" dedi

İstanbul’un dördüncü şehir hastanesi olarak hizmet verecek olan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile bugün açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastane açılışında yaptığı konuşmada vatandaşların pandemi kurallarına uymamasından şikayet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

* Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanemizin İstanbulumuza, ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

* Türkiye’nin diğer alanlarla birlikte sağlıkta gerçekleştirdiği atılımların anlamı Covid-19 salgını döneminde daha iyi anlaşılmıştır.

“MAALESEF TAVSİYELERE UYULMUYOR”

* Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ülke genelinde 16 şehir hastanesini faaliyete almış bulunuyoruz.

* Son dönemde artan vaka ve yoğun bakım sayısına rağmen sağlık sistemimiz dimdik ayaktadır.

* Maalesef sürekli söylememize rağmen Türkiye’nin dört bir yanında bu tavsiyelere uyulmuyor.

* ‘Düğünlerde dikkat’ diyoruz maalesef uyulmuyor, ‘mesafe’ diyoruz uyulmuyor, ‘maske’ diyoruz uyulmuyor.


* Biz vatandaşımızı hassasiyetle uyarmak zorundayız ve onların sağlığından endişeliyiz. Hep birlikte salgının üstesinden gelmeliyiz. Herkesi salgın tehdidini bir an önce ortadan kaldırma seferberliğine davet ediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x