Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklama!

Erdoğan'dan Çarpıcı Açıklama!

25 Şubat 2020 - 10:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Rusya, rejim güçlerine en üst düzeyde destek veriyor. İnkar etseler de bu tespit bizde" dedi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'a ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

(İdlib için yol haritası)
 
Şaunda malum Türkiye-Rusya arasında gerek İdlib'de gerekse Libya'da yaşanan bir süreç var. İdlib'de yaşanan süreci öncelikle süratle çözmemiz gerekiyor. Sayın Putin ile görüşüyoruz. Bir de bu işin Libya ayağı var. Aynı şekilde bizim Rusya ile görüşmemiz var.

En üst düzeyde görüşmeler yapıyoruz.
 
Maalesef Rusya'nın orada wagner diye bir güvenlik ekibi var.
 
4'LÜ ZİRVE AÇIKLAMASI
 
Rusya’dan heyet yarın ülkemize gelecek fakat bu hafta sonu yapılan görüşmeler ile ilgili ise Macron, Merkel, Putin arasında tam bir ittifak söz konusu değil fakat bizim sayın Putin ile belirlediğimiz tarih en kötü 5 Mart’ta Sayın Putin ile bir araya gelmemiz söz konusu olabilir. Telefonun ötesine geçip yüzyüze bu görüşmeleri yapacağız.
 
"RUSYA DESTEK VERİYOR"
 
Rusya, rejim güçlerine en üst düzeyde destek veriyor. İnkar etseler de bu tespit bizde. Bu mücadelenin içinde olmaya mecbur değil mahkumuz.
 
Putin ile en üst düzeyde görüşmeleri yaparak yol haritamıza,  nerede ne tür eksiklikler var bunları değerlendirme bakımından devam ediyoruz.
 
(Koronavirüs tedbirleri)

 
Sağlık konusundaki hassasiyeti bir kenara koyamayız. Sağlık Bakanlığı en uygun tedbirleri alıyor. İran'la ilgili attığımız adım da bunun neticesidir. Bütün tedbirlerimizi aldık.
 
Bundan sonraki süreci aynı hassasiyetle korumalıyız. 
 
'Libya'da 2 şehidimiz var'
 
Muhalefetin söylemleri beni ilgilendirmiyor. Beni muhalefet mi yargılayacak? Muhalefet önce kendini yargılasın. Milyonlarca insan ülkesini terk ediyor. Kalkıp bunun hesabını sormuyor. Kalkıp bize akıl vermeye o aklı sen kendine sakla...
 
Libya'da 2 şehidimiz var

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x