Erdoğan’dan Önemli Açıklamalar!!

Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar!!

17 Ocak 2020 - 15:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da gazetecilerin sorularını yanıtladı

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;


- İdlib'deki gelişmeler sıkıntı verici...


- Pazar günü Berlin'de olacağız. Bu konuları tüm boyutlarıyla ele almak istiyoruz. Şu anda İdlib'deki gelişmeler ne yazık ki sıkıntı verici. Kuzey Batı'dan Kuzey Doğu'ya doğur ciddi sıkıntılar var. 3 tane şehidimiz var. Bunu biz karşılıksız bırakamayız. Bunun bedelini çok ağır ödeteceğiz. İdlib'de 20'ye yakın sivil katledildi, şehit edildi. Evlatlarının yanındaki annelerden terörist mi olurmuş?


- Kocasını 3 ay önce kaybetmiş bir kadın evlatlarının yanında çadırların altında kendine yer bulmak istiyor. Berlin süreci ağırlıklı Libya gibi görünse de ben İdlib'i gündeme getirmeyi düşünüyorum.


İMAMOĞLU'NDAN MEKTUP


Bu mektup gizli bir mektup. Kendisi bir açıklama yaptı mı bilemiyorum... Eğer kişiye özel bir mektupsa üzerinde özellikle kapalı olan kısımda çizikler varsa bu şahsa aittir. Kendisi açıklarsa daha isabetli olur. Gündemde olması hasebiyle şunu söyleyebilirim: Kanal İstanbul bu şahsın konusu değil. Bizim konumuz. CHP'lilerin Kanal İstanbul'dan arsa topladıkları iddiası var. Bu da bizim konumuz değil. Parası olan istediği yeri alabilir. Kanal İstanbul ile biz dünyaya bir mesaj veriyoruz. Nasıl Panama var ise Süveyş varsa biz de çevremizi tehdit eden bu geçişe karşı bir de şimdi kendimiz bir kanal yapıyoruz.


KANAL İSTANBUL


Bu Kanal, İstanbul'a farklı bir güzellik getirecektir. Bambaşka bir güzelliğe sahip olacak. 500 bin kişinin yerleştirilebileceği bir yere akın olacağı gibi şeyler söyleniyor. Devlet, planlama üzerine kuruludur. Eğer doğru planlama yaparsanız sorun yaşamazsınız. Biz kararlıyız, finansman için de bir sıkıntımız söz konusu değil. Bir kaç ay sonra Kanal İstanbul için adımlarımızı atacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x