Erdoğan’dan Önemli Açıklamalar!

Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar!

07 Kasım 2020 - 16:10 - Güncelleme: 07 Kasım 2020 - 16:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Ülke ve millet olarak en az 100 yıl önceki kadar kritik bir dönemeçten geçiyoruz. Bir asır önceki gibi bizi yok etmek istedikleri Anadolu topraklarından bölgemiz ve dünyaya barış ve huzur getirecek mücadelenin içindeyiz.

HER YIL 1 MİLYON YENİ ÜYE HEDEFİ

Hedefimiz 2023'e kadar her yıl 1 milyon yeni üyemizle kervanı menziline ulaştırmaktır. Kurulduğumuz günden beri kaderimizi Türkiye'nin kaderiyle bir görüyoruz. Değişim gerçeğinden kopmadan, davamıza bağlılığını koruyan herkesi kucaklayarak yolumuza devam ediyoruz. Kuruyan dallar budandıkça çok gür bir şekilde hedeflerimize ilerlemeyi sürdürüyoruz. Her kim milletle bağını keserse partisiyle de irtibatını kopartıyor demektir.

KAHRAMANMARAŞ'A YAPILAN YATIRIMLAR

Güzergahında 11 adet tünel, 2 adet viyadük bulunan yolun açılışını yapıyoruz. Bölgeleri birbirine bağlayan yolun güzergahı ekonomimiz için büyük öneme sahip. Kahramanmaraş'a son 18 yılda 3 organize sanayi bölgesi, 1 tasarım merkezi kurduk. Kahramanmaraş'ın içme suyu sorununu çözdük, önümüzdeki dönem çok daha büyük hizmetlerle buluşturacağız. 

"ZAFERE İNŞALLAH YAKLAŞIYORUZ"

Türkiye büyüdükçe, geliştikçe karşılaştığı saldırılar da artıyor. Vesayetin her türlü aracı kullanılarak önümüze kurulan tuzakları hatırlayın, Taksim-Gezi hareketlerini, çukurcuları hatırlayın. Suriye'de, Libya'da şimdi de Azerbaycan'da biz var olduk, biz varız. Bu sabah İlham Aliyev kardeşimle görüştük, gelişmeleri kendisinden dinledim. Olumlu gelişmelerle mutlu oldum, zafere inşallah yaklaşıyoruz. 30 yıl işgal altındaki topraklarından ayrı kaldılar. Ama şimdi inşallah işgal altındaki topraklarına kavuşuyorlar. 

Bizden zalimler nefret eder, hainler nefret eder. Bir asırdır fütursuzca yürüttükleri adaletsiz düzenlerini bozduklarımız nefret eder. Darbecilere kuzu kuzu teslim olsaydık kimse bize ateş püskürmezdi. CHP'nin dediği gibi IMF'den borç alsaydık kimse bize bir şey demezdi. Hem mücadeleyi yürüteceğiz hem bunun bedelini ödeyeceğiz hem de hedeflerimizden asla vazgeçmeyeceğiz.

KAPALI MARAŞ

İnşallah Kıbrıs'ta yeni bir süreç başlıyor. Ayın 15'inde Cumhur İttifakı olarak Sayın Bahçeli ile Kuzey Kıbrıs'ta olacağız. Törenlerden sonra Kapalı Maraş'ta topluca piknik yapacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x