Erdoğan’dan Önemli Mesajlar!

Erdoğan'dan Önemli Mesajlar!

23 Ekim 2020 - 14:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400'lerin Sinop'ta test edilmeye başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kararlıyız yolumuza devam ediyoruz. ABD'nin yaklaşımı bizi bağlamaz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

LİBYA'DA ATEŞKES

Yapılan ateşkes anlaşması en üst düzeyde bir ateşkes değil. Daha alt düzeyde bunun kalıcılığı ne kadar olur bunu zaman gösterecek. Güvenilirliği bana göre çok da olabilecek gibi değil.

ÜLKE GENELİNDE VAKA ARTIŞLARI

İstanbul salgında en önde gelen illerden. Maske, mesafe ve hijyene hassasiyetle sarılmamız, dikkat etmemiz lazım. Bir de toplu mekanlardan ciddi manada kaçınmak gerekiyor. Mümkün olduğunca hassasiyet gösterelim. Şu anda Sağlık Bakanımız değişik illeri dolaşıyor. Bugün Bursa'da. Ne gibi tedbirler alacağız, bunları yaygınlaştıracağız; bunun çalışmasını yapıyoruz.

 

Bilim Kurulu'ndan yapılan çalışmalar neticesinde ne gibi tedbirler alınacak, bunlar bize de bildirilecek. Ona göre adımlarımızı atacağız. Kararlıyız. Batı'ya göre çok daha iyi durumdayız ama yeterli değil. 

ERMENİSTAN'IN AZERBAYCAN'A SALDIRILARI

Türkiye'nin en az Rusya kadar burada barış için yer alma hakkının olduğuna inanıyorum.

S-400'LER TEST EDİLDİ

Sinop'taki testlerin yapıldığı doğru, halen yapılıyor. ABD'nin yaklaşımı bizi bağlamaz. Yunanistan'ın elinde S-300'ler var, bırakın testleri, kullanıyor. Oraya böyle bir şeyi Amerika soruyor mu? Burada özellikle Rusya'ya ait bir silah olması demek ki bu beyefendileri rahatsız ediyor. Biz kararlıyız, yolumuza da aynı şekilde devam edeceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x