Erdoğan’dan Sert Mesajlar!

Erdoğan'dan Sert Mesajlar!

04 Ekim 2018 - 15:38

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte din görevlilerine hitap ediyor

BATMAN'DAKİ HAİN SALDIRI HAKKINDA FLAŞ AÇIKLAMA

Başkan Erdoğan, Batman'daki hain saldırıda verdiğimiz 7 şehit olayına ilişkin "Terörle mücadelemizi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız." dedi.

Erdoğan şöyle konuştu: 

"7 şehidimizi anmadan geçemeyeceğim. Fatiha okumaya davet ediyorum. Aynı zamanda tüm şehitlerimiz için ve bu mücadelemizi aksatmadan kararlılıkla sürdüreceğiz. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Bu saldırılar bizim düşmana olan hırsımızı ve kinimizi artırıyor. Bunu da bilmekte fayda var. Terörle mücadelemizi hiç aksatmadan kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Şehitlerimizin, gazilerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız."


"KÖLN CAMİİ TEMENNİ EDERİM Kİ, BİRÇOKLARININ DA HİDAYETİNE VESİLE OLUR"

Köln'de camimizi açtık. Almanlar bu camimizi yoğun şekilde ziyaret ediyorlar. Gerçekten bu ziyaretten memnun oldum. Temenni ederim ki, birçoklarının da hidayetine vesile olur. Eser müessiri ile zengindir. O ilin Valisi, Belediye Başkanı'na da gelmiş, geçmiş hepsine teşekkür ediyorum.

"140 BİN KİŞİLİK BU ORDU ÜLKEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMELİ"

140 bin kişilik ordunun olduğu yerde neden istediğimiz neticeyi alamıyoruz? Kendimize sormamız lazım. Halkın en sevdiği kişiler imam ve muhtarlardı. Bağlar neden koptu? Bu bağları yeniden tesis edemez miyiz? 140 bin kişilik bu ordu ülkemizin çehresini değiştirmelidir. Siz gönüllerin fatihi olmalısınız.

"CAMİLERİMİZİN KAPILARI AÇIK OLMALI"

Sultan Ahmet, Süleymaniye camilerinin kapılarının açık olması yetmez. Camilerimizin kapıları açık olmalı. Hocalarımızın bu işi nöbetleşe yapması lazım. Buna ihtiyacımız var.

"BİR DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCIMIZ KADINSA BUNLARI AŞTIK DEMEKTİR"

Köln'deki konuşmamda kadınlarımıza camilerin kapısının açık olması gerektiğimi söyledim. Bir hanımefendi bu konudan çok mutlu olduğunu söyledi. Beni ve arkadaşımı Kayseri'de camiye sokmadılar, biz de kapının dışında namazımızı kıldık dedi. Camilere kadınlar giremez diye bir ayet mi var? Ben ne okudum, ne gördüm, ne biliyorum. Artık bu yanlış tabloların yıkılması lazım. Bunu başta Diyanet İşleri Başkanı'nın yürütmesi lazım. Bunları aşacağız. Garip şeylerle karşı karşıya kaldık. Bir Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız kadınsa bunları aştık demektir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x