Erdoğan Müjdeyi Verdi!

Erdoğan Müjdeyi Verdi!

18 Şubat 2019 - 15:58

Burdur'da konuşan Başkan Erdoğan, tanzim satışlarla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Erdoğan, "Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız." dedi. Erdoğan, turist akınına uğrayan Salda Gölü ile ilgili de, "Bugün buradan çok farklı bir müjde vereceğim. Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan edip çevresinde de Millet Bahçesi inşa ediyoruz" dedi


Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti.

İşte Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Sizlerle hasret gidermekten çok memnunum. Burdurlu kardeşlerimi özlemişim, gördüğüm kadarı ile Burdur da bizi özlemiş. Burdur, 31 Mart'da AK Parti belediyeciliği ile tekrar buluşmaya hazır mısınız? Burdur 31 Mart'da Cumhur ittifakının yanında yer alarak ülkene sahip çıkmaya hazır mısın? Son 16 yılda Burdur'a 9 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 1100 adet yeni derslik ilan ettik. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni şehrimize biz kazandırdık.

SALDA GÖLÜ'NÜ ÇEVRE KORUMA BÖLGESİ İLAN EDİYORUZ
Bugün buradan çok farklı bir müjde vereceğim. Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan edip çevresinde de Millet Bahçesi inşa ediyoruz.

YERLİ MİLLİ YAZILIMLA...
Antalya, Isparta, Burdur, Eskişehir YHT hattı ile ilgili ETÜD çalışmasını bu yıl tamamlayacağız. Afyon-Denizli-Burdur demiryolu hattını yerli milli yazılımla sinyalli hale getiriyoruz. Burdur Gölü'nü takviye etmek için Büyük Menderes Nehri kaynaklarından su vereceğiz.

TANZİM SATIŞLARI GENİŞLETİYORUZ
Patlıcan, patates, soğan burada üzdüler. Anında tanzim satış çadırları kurduk. Tanzim satışları genişletiyoruz. Seçim sonrası bu mantık devam ederse bu işi 81 vilayetin tamamında uygulamaya koyacağız.

NE PAHASINA OLURSA OLSUN...
Münbiç'te üslenen teröristlerin hedefinin Türkiye olduğu çok açıktır. Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacak rıza göstermeyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız.

S-400'LERDEN VAZGEÇİN DİYORLAR
Şimdi kalkmışlar bize S 400 almaktan vazgeçin diyorlar. Neden vazgeçelim? Biz farklı sistemleri kullanma hakkına sahibiz. NATO yetkilileri bu durumun bir sorun teşkil etmediğini açıkça söylediler. Yunanistan'ın senelerdir S 300'ler var. Ona bir şey söylemiyorsun.

TÜRKİYE'Yİ KARŞINA ALAN DEĞİL YANINA ALAN KAZANIR
Söz verildiği gibi Münbiç'in terör örgütü mensuplarından temizlenmesini bekliyoruz. Fırat'ın doğusundaki terör örgütü yapılanmasına sunulan desteğin kesilmesini bekliyoruz. Bizim yanımızda olan dostlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Biz bu terör oluşumuna bugün olmazsa yarın ama yakında ağır bir darbe vuracağız. Mesele Türkiye'nin beka meselesidir. Bu bölgede ancak Türkiye'yi karşısına değil yanına alanlar kazanır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x