Erdoğan Müjdeyi Verdi!

Erdoğan Müjdeyi Verdi!

13 Kasım 2020 - 15:56 - Güncelleme: 13 Kasım 2020 - 16:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Tekirdağ 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan konuşmasında Tekirdağ'da açılışı yapılacak şehir hastanesine İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi adının verildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Tekirdağ büyükşehir seçimlerinde yüzde 44'e ulaştı ama bu yeterli olmadı. İnşallah bir dahaki seçimde yüzde 50'nin üzerine çıkacağız. 

Bizden sonraki nesillere güçlü bir 2053 vizyonu miras bırakacağız. Buraya gelmeden önce 41. Komando Tugayımızda Sancak Teslimi Töreni'ne katıldım. Kongremizden sonra buradan ismini de açıklıyorum. Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacağız. Fehmi Cumalıoğlu gençlikte beraber siyaset yaptığımız bir büyüğümüzdü. Yıllarca bakanlıklar yaptı. Başhekimlikler yaptı. 1996'da da rahmetli oldu. Dedik ki Tekirdağlı olarak bu şehir hastanemize abimizin ismi yakışır. Bize büyüklerimizi unutturmamak yakışır. 

Ülke ve millet olarak en az bir asır önce yaşadığımız dönem kadar kritik bir süreçten geçiyoruz. Hamdolsun Allah’ın yardımı milletimizin feraseti ile bu oyunların hepsini de boşa çıkarttık. Milletimiz büyük ve güçlü Türkiye idealinden vazgeçmediğini her mücadelemizde yanımızda bulduğumuz desteği ile gösterdi.

Bu durum AK Parti teşkilatlarında görev almış herkese çok büyük sorumluluk yüklüyor. AK Parti milletin partisidir, AK Parti’yi millet kurmuştur, AK Parti’nin istikametini millet belirlemiştir.

Ama sanılmasın ki milletimizin bize verdiği kredi sonsuzdur, hükümette mecliste belediyelerde teşkilatlarla samimiyetle ihlasla gayretle ülkenin çıkarlarını milletin beklentilerini karşılayacak şekilde çalıştığımız sürece bu kredi devam eder. Milletten yüz çevirdiğimiz kendi hesaplarımızın peşine düştüğümüz gün artık bu partinin misyonu bitmiş demektir.

Hedefimiz 2023’e kadar her yıl 1 milyon yeni üye kazandırarak daha güçlü bir şekilde yolumuza devam etmektir. AK Parti 7. Olağan Kongresi’ni ve ona hazırlık mahiyetindeki ilçe, il kongrelerimizi işte böyle hayati bir dönemde gerçekleştiriyoruz.

Son 2 yılda teşkilatlarımızın yaklaşık 3’te 2’sini yeni isimler ve yeni vizyonlarla güçlendirirken ahde vefayı da asla elden bırakmadık. Geçmişten bugüne kadar partimize hizmet etmiş herkesi kucaklayarak çalışmalarımızın temposunu arttırıyoruz.

Bu anlayıştaki bir partide milletle bağı kopuk yöneticiler asla olamaz, ülkemizin her köşesindeki 83 milyon vatandaşımızın tamamının gönlünü kazanana kadar bize durmak duraksamak haram.

KORONAVİRÜS DÖNEMİNİN EN BÜYÜK BELASI SİGARA

Ülkemizin her köşesindeki 83 milyon vatandaşımızın tamamının gönlünü kazanana kadar bize durmak, duraksamak haramdır. Lütfen sigara içmeyeceğiz. Şu anda koronavirüs döneminin en büyük belası sigara. Sigaraya kesinlikle artık ara vermek, kendi sağlığımız, sıhhatimiz için gerekli. Az önce belediye başkanımızın mekanında hepinizin tanıyıp bildiği bir arkadaşa sigarayı bıraktırdık. 'Söz' dedi. Sözü aldık, şahitlerimiz var. Binali Bey, Büyükşehir Belediye Başkanımız şahit oldular. Kuru ve sulu bunlardan kurtulmak lazım. 

BURHAN KUZU HOCAMIZI KAYBETTİK

Son zamanlarda bunlardan biri de çok sevdiğimiz, sempatik Burhan Kuru hocamızı kaybettik. Hocamıza Allah'tan rahmet diliyorum.  

Müflis anlayışın Türkiye'deki en büyük destekçisi CHP'dir. İkincisi ise bizim temsilcisi olduğumuz millete hizmet için çalışan siyaset anlayışıdır.  Ülkemize her anlamda çağ atlattık. Son 18 yılda Tekirdağ'a eski parayla 23 katrilyon yatırım yaptık. Namık Kemal Üniversitesi'ni Tekirdağ'a kim kazandırdı? Biz kazandırdık.  

TÜRKİYE'DE İKİ TÜRLÜ SİYASET ANLAYIŞI VAR

Türkiye'de iki türlü siyaset anlayışı vardır. Birincisi milletin değerlerine husumet besleyen, beklentilerine duyarsız, sadece lafla, yalan ve iftirayla siyaset yapan müflis anlayıştır. Bunun en büyük temsilcisi de Türkiye'de CHP'dir. İkincisi ise rahmetli Menderes'ten Özal'a uzanan, bugün de bizim temsilcisi olduğumuz, her alanda millete hizmet için çalışan, bu uğurda her türlü bedeli ödeyen siyaset anlayışıdır. Ülkemize her anlamda çağ atlattık. Son 18 yılda Tekirdağ'a 23 katrilyon, bugünkü rakamla 23 milyarlık yatırım yaptık. Namık Kemal Üniversitesi'ni Tekirdağ'a kim kazandırdı? Biz kazandırdık. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x