Erdoğan : "Olmaz Olsun Böyle Barış"

Erdoğan : "Olmaz Olsun Böyle Barış"

16 Nisan 2018 - 12:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olmaz olsun böyle barış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Lafa geldiği zaman, 'Barış, barış, barış.' Bu nasıl barış? Gel vur burayı ondan sonra 'barış' de. Olmaz olsun böyle barış. Dürüst olalım. Samimi olalım." dedi.
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de düzenlenen Global Girişimcilik Kongresi'nde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz yüzde 7,4 büyüme oranı ile G20'de birinci, OECD ülkeleri arasında 2. sırada yer aldık." dedi.

Türkiye'nin sadece Asya ile Avrupa'nın geçiş noktası olmadığını kaydeden Erdoğan, şöyle devam etti:

"Aynı zamanda Türkiye ticaretten sanayiye, eğitimden sağlığa, turizmden tarıma kadar çok geniş bir alanda milyarlarca nüfusa ve çok geniş bir coğrafyaya hitap eden stratejik bir bölgesel merkezdir. Hedefimiz bu konumumuzu en iyi şekilde değerlendirerek ülkemizi dünyanın en büyük 10. büyük ekonomisinden biri haline getirmektir. Bunun için daha çok yatırım yaparak, daha çok üreterek, daha çok ihraç ederek, daha çok istihdam oluşturarak yolumuza devam etme kararındayız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi IMF'nin ruhunda vesayetçilik var. Dünyanın zavallı o garip ülkelerinin birçoğu bunların bu vesayetçilik anlayışından bugüne kadar kurtulamadıkları için onları inim inim inletiyorlar." şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Lafa geldiği zaman, 'Barış, barış, barış.' Bu nasıl barış? Gel vur burayı ondan sonra 'barış' de. Olmaz olsun böyle barış. Dürüst olalım. Samimi olalım."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x