Erdoğan: Operasyonu çok kısa sürede tamamlayacağız!

Erdoğan: Operasyonu çok kısa sürede tamamlayacağız!

21 Ocak 2018 - 15:20

Afrin'e başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PYD-PKK-YPG'nin nasıl kaçtıklarını görüyorum. Onlar kaçacak Mehmetçik, bizler hep birlikte kovalayacağız." dedi. Erdoğan operasyonun çok kısa sürede tamamlanacağını da ifade etti.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bursa İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde vatandaşlara seslendi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

NASIL KAÇTIKLARINI GÖRÜYORUM
İşte buyurun Bursa, işte buyurun Türkiye. Sizi böyle gördükçe şimdi Afrin'e bakıyorum. Afrin'deki Mehmetçik'imize bakıyorum. PYD-PKK-YPG'nin nasıl kaçtıklarını görüyorum. Onlar kaçacak Mehmetçik, bizler hep birlikte kovalayacağız. Dün Kütahya'da ne demiştim. Operasyon fiilen başladı ve 17:15 gibi uçaklarımız havalandı ve bombalamaya başladı.

ADIM ADIM TAKİP EDİLİYORSUNUZ
Bugün bazı haberler aldım, KCK ve HDP sokağa çağırıyor. Şu anda Diyarbakır'da kongre yapıyorlar, kimseyi bulamamışlar. Şu anda adım adım takip ediliyorsunuz. Ey HDP, ey KCK, ey PKK nerede meydana çıkarsanız biliniz ki güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzdadır. İstediğiniz gibi at oynatamayacaksınız bu ülkede. Biz yerli ve milli bir duruşla şu anda ülkemizin sınırlarına saldıranlara karşı bir operasyon yapacağız siz bizi içeriden vuracaksınız öyle mi. Şu anda Mehmetçiğimizin, ÖSO'nun Rabbim yardımcısı olsun.

GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ
Onların hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var. Biz bu yola böyle devam edeceğiz. Kararlılıkla inançla devam edeceğiz. Geri adım atmayacağız.

ÇOK KISA SÜREDE OPERASYONU TAMAMLAYACAĞIZ
Sürekli görüşüyoruz, nerede, ne oldu, sürekli takipteyiz. İnşallah çok kısa sürede bu operasyonu tamamlayacağız.

BU BEDELİ ÖDEYECEKLER
Onun da bütün avanesi, yurt dışına kaçanlar, bunların hepsinin yaptıklarının bedeli var. Bu bedeli ödeyecekler. Kimse acıma duygusuna kapılmasın. Acırsak acınacak hale geliriz. Sıkıntı varsa araştırıyoruz, soruşturuyoruz.

.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x