Erdoğan Resti Çekti!

Erdoğan Resti Çekti!

12 Eylül 2020 - 16:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Macron şahsımla çok uğraşıyor. Sayın Macron, senin şahsımla daha çok sıkıntın olacak. Defalarca bunu zaten sana söyledim ama dinlemiyorsun" dedi
 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen Vesayetten Demokrasiye Milli İrade Sempozyumu'nda konuştu.

Macro'nun açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, Sayın Macron senin şahsımla daha çok sıkıntın olacak. Defalarca bunu zaten sana söyledim. Senin tarih bilgin de yok sen Fransa'nın tarihini de bilmiyosun. Önce Türkiye ile uğraşma. Afrika'nın tarihi adeta Fransa'nın tarihidir. Cezayir'de 1 milyon insanı öldüren siz siniz. Siz bize insanlık dersi veremez siniz önce bunu öğren.
 
Libya'da bunlar yüz binlerce insanı öldürdüler. Şimdi gelmiş Libya'ya niye girmek istiyor? Petrol için girmek istiyor. Avrupa seyahatlerinde hep Afrikalı liderler bunu bana anlattılar. Türkiye ise buralara gittiğimiz zaman sadece destek elimizi uzatırız. Ey Macron sen ne yaptın? Dirsek teması içinde oldukların ne yaptı onu söyle.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x