Erdoğan Talimat Verdi!

Erdoğan Talimat Verdi!

25 Aralık 2019 - 08:56

Türkiye günlerdir eski CHP milletvekili Sinan Aygün'ün, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki iddialarını tartışıyor. Peş peşe açıklamalar gelirken konuyla ilgili Erdoğan'dan parti kurmaylarına talimat geldi: Bizim meselemiz değil karışmayın

Habere göre CHP’li Mansur Yavaş ve Sinan Aygün arasındaki ‘Togo Kuleleri’ kavgası, AK Parti MYK toplantısında da konuşuldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan konunun CHP’yi ilgilendirdiğini belirterek, parti kurmaylarının bu polemiğe girmemesini istedi.


AK Parti’nin önceki gün toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında eski CHP Milletvekili işadamı Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasındaki ‘rüşvet ve rant tartışması’ da değerlendirildi. Erdoğan, kurmaylarına, “Bu konuyu takip etmeye devam edin. Ancak bu konu bizim meselemiz değil, bizi ilgilendiren bir yanı da yok, o nedenle polemiğe girmeyin” talimatı verdi. Erdoğan’a, konuyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bir komisyon kurulduğu ve bu komisyonun olayı yakından takip edeceği bilgisi verildi.


LİBYA TEZKERESİ OCAKTA


Erdoğan, Meclis’ten geçen Libya ile mutabakat muhtırası ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu. “Anlaşmalar Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki rolü açısından önemli” diyen Erdoğan, Libya tezkeresinin ocakta olacağı bilgisini de kurmayları ile paylaştı Genel başkan yardımcıları, yeni alınan Passat marka arabalarını da teslim aldılar. Daha önce Audi marka araçlara binen bazı genel başkan yardımcılarının ise toplantıda, araç değişikliğinden yakındıkları öğrenildi. Kurmaylar, bakan, bakan yardımcıları ve TBMM Grup Başkan vekillerinin de Audi kullandığını hatırlattılar.


İZMİR TALİMATI 


Toplantının ardından İzmir’in bazı ilçelerinde devam eden su kesintisi ile ilgili de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verildi. Erdoğan, konunun yakından takip edilmesini ve kendisinin sık sık bilgilendirilmesini istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x