Erdoğan Toplu Açılış Töreninde

Erdoğan Toplu Açılış Töreninde

15 Aralık 2018 - 16:46 - Güncelleme: 15 Aralık 2018 - 17:04

Denizli'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Sincar'a, Karaçok'a girdik. Uçaklarımız PKK teröristlerine oralara mezar yaptı. Unutma Bay Kemal o kol kola gezdiğin terör örgütlerinin mensupları var ya onların açtıkları çukurları kendilerine mezar edeceğiz" dedi

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Fazla değil 6 aylık aranın ardından yeniden Denizli’deyim. Hasret gidermenin memnuniyeti içerisindeyim. Bu yıl 3 kez Denizli’de olmanın sevincini yaşıyorum. Bizim kadar ülkemizin tüm şehirlerini gezen başka bir devlet adamı var mı? Yok. Çünkü biz bu millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik.

Bu yatırımların hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Belediyecilik AK Parti’nin işidir.  Belediyeyi aldığımız da İstanbul susuzdu, çöp dağları vardı. Hava kirliliği tavan yapmıştı. O susuzluğun olduğu İstanbul’a dağları delerek su getirdik. Ve 2040’a kadar İstanbul’un su sorununu çözdük. Bir taraftan Istranca dağlarından bir taraftan Sakarya’dan su getirdik. Boğaz’ın altından da karşılıklı deplase ettik. İstanbul’da artık su sorunu yok. Biz buyuz. Şimdi inşallah İzmir’i de alacağız. Ona hazırlanıyoruz. Onun için hep birlikte gayret göstereceğiz. 
Şimdi önümüzde 3.5 ay var. 3.5 ay sonra sandıklardan inşallah AK Parti’yi en güçlü şekilde çıkartıyor muyuz? Zaten AK Parti demek gençlik demektir. Unutmayın, 2 tane dev proje dedim. Bunlardan birisi millet bahçeleri. 1 ay olmadı, İstanbul’da 5 millet bahçesinin açılışını yaptık. Oralar muhteşem oldu. Bir de ne demiştim, millet kırahathaneleri demiştim. Şu anda muhteşem millet kırahathaneleri açıyoruz. İçinde çay ve kek, ücretsiz olarak gençlere dağıtılıyor. 

"AÇTIKLARI ÇUKURLARI KENDİLERİNE MEZAR EDECEĞİZ"

Sincar'a girdik Karaçok'a girdik uçaklarımız PKK teröristlerine oralara mezar yaptı mı? Terör örgütlerinin mensupları var ya onların açtıkları çukurları kendilerine mezar edeceğiz mezar. Bir gece ansızın gelebiliriz dedik geldik. Nerede bir sıkıntı varsa orada biz olacağız. Kürt kardeşlerimi sokağa dökenler bunlar değil miydi? Bir tanesi içeride yatıyor çıkması lazım diyorlar. Adaletin gereği neyse onun bedelini ödeyecek. Vesayetten ve FETÖ'den arındırdığımız yargı teşkilatımızın itibarının her geçen gün daha da yükseldiğini görüyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x