Erdoğan Vatandaşa Seslendi!

Erdoğan Vatandaşa Seslendi!

22 Kasım 2019 - 15:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığında vatandaşlara seslendi. Erdoğan, 'Külliye'de CHP'li isimle görüştü' iddiaları ile ilgili olarak, "Güya ben Külliye'de bir CHP'li ile görüşmüşüm. Arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. Bunu haber yapan gazeteci kayıp. Bay Kemal senin hayatın yalan. Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat edemiyorsan çek git. Bu kadar iddialı söylüyorum" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığında halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Bizim anlayışımızda seçmene küsme, darılma, vatandaşı suçlama gibi bir durum asla söz konusu olamaz.

Kavgayı, çıkar çatışmasını siyasetlerinin merkezine yerleştirenler bizim aramızdaki şu muhabbeti, şu sarsılmaz bağı bir türlü anlayamadılar.

Parlamento da Grup Başkanvekilimiz Özlem kardeşimize ne yaptıklarını izlediniz değil mi? İfadeye bak, 'ulan, şu kadını susturun' şimdi buradan sesleniyorum, acaba bir bayana 'ulan, şu kadını susturun' böyle bir ifade kullanılabilir mi? Bunlar edepsiz. Bunlar lafa gelince hanım kardeşlerimize saygı gösterdiklerini söylerler.

Bunlara göre kadın hizmetkar olmalı, bunlara göre kadın tarlada, bahçede domates toplasın, biber toplasın, böyle olmalı. Ama karşılarında bir hukukçu gördükleri zaman kuduruyorlar.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. Erdoğan, programda vatandaşlara hitap etti.
Beştepe'ye giden CHP'li iddiası
Güya ben bir CHP'li ile Külliye'de görüşmüşüm. Arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. 'Böyle bir görüşme olmadı' dediler. Bunu haber yapan gazeteci kayıp.


İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan 'Beştepe'ye giden CHP'li iddiası'na yalanlama
Bay Kemal senin hayatın yalan. Eğer yiğitsen ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, acaba sen Genel Başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat ettin ettin, ispat edemezsen CHP'den çek git. Bu kadar iddialı söylüyorum. Bizim hayatımıza yalan girmedi ama bunların hayatı yalan.

Kılık kıyafetinden dolayı kadınlarımıza yönelik sözlü veya fiili şiddete varan bu provokasyonlara asla göz yummayız, yummayacağız. Milletimizin arasına yeni nifak tohumları ekilmesine tahammülümüz yoktur. Bu tarz nefret suçlarıyla ilgili emniyet ve yargı kurumlarımız anında gereken adımları atmayı sürdürecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x