Felaket!

10 Temmuz 2020 - 08:57

Yeni tip koronavirüsün merkez üssü olarak gösterilen ABD'de yeni vaka sayıları rekor üstüne rekor kırıyor. Ülkede son 24 saatte 61 bin 67 yeni tanı koyuldu. Ülkede koronavirüs ile mücadelede Beyaz Saray'a danışmanlık yapan Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, "Bazı eyaletlerde normalleşme sürecine ara verilmeli" dedi


Yeni tip koronavirüsün merkez üssü olarak gösterilen ABD'de yeni vaka sayıları rekor üstüne rekor kırıyor. Ülkede son 24 saatte 61 bin 67 yeni tanı konuldu. Böylelikle toplam vaka sayısı 3 milyon 219 bin 999'a çıktı. Ölü sayısı ise 960 artarak 135 bin 822 oldu.

Ülkede koronavirüs ile mücadelede Beyaz Saray'a danışmanlık yapan Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, "Bazı eyaletlerde normalleşme sürecine ara verilmeli" dedi.

AŞI AÇIKLAMASI

ABD Başkanı Donald Trump, Kovid-19'a karşı "rekor sürede" bir aşı üretme yolunda olduklarını ve bunun çok yakın zamanda duyurulacağını açıkladı. Başkan Trump, "Şu anda Kovid-19'a karşı kullanılan birçok etkili tedavi yolu var, birçoğu da geliştirme aşamasında. Rekor bir sürede aşı üretme yolundayız ve çok çok yakın zamanda bu aşının duyurulacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x