Filenin Sultanları Kritik Maça Çıkıyor!

Filenin Sultanları Kritik Maça Çıkıyor!

29 Temmuz 2021 - 15:59 - Güncelleme: 29 Temmuz 2021 - 16:08

Türkiye ABD voleybol maçı Filenin Sultanları’nın Tokyo Olimpiyatları’ndaki üçüncü müsabakası olacak. İlk karşılaşmada Çin’i 3-0 deviren millilerimiz ikinci maçta ise İtalya’ya 3-1 kaybetmişti. Peki, Türkiye ABD voleybol maçı hangi kanalda, canlı yayın ne zaman, saat kaçta?

A Milli Kadın Voleybol Takımı Tokyo Olimpiyatları’nda üçüncü mücadelesine çıkıyor. Çin karşısında 3-0’lık bir galibiyetle turnuvaya oldukça iyi başlayan millilerimiz büyük bir zafer elde etmişti. İkinci karşılaşmada ise İtalya ile mücadele eden milli takım 1-0 geriye düştüğü mücadelede 1-1’i yakalasa da mücadeleden 3-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı. Millilerimiz bugün ise ABD karşısına çıkacak.

TÜRKİYE ABD VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milli takımın ABD ile oynayacağı müsabaka 29 Temmuz 2021 Perşembe günü gerçekleşecek. Mücadele Türkiye saati ile 15:45’te başlayacak ve TRT Spor ile TRT SPOR YILDIZ ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

 

Millilerimiz 31 Temmuz’da Arjantin ile 2 Ağustos’ta ise Rusya ile karşı karşıya gelecekler.

Turnuvaya oldukça iddialı başlayan rakip ABD de önce Arjantin’i 3-0 yenmiş ardından da aynı şekilde Çin’i 3-0 geçerek hiç set vermeden üçüncü maçına çıkmayı garantilemişti. Oldukça zorlu geçecek müsabakada milli takımımızın önemli silahları ABD karşısında önemli kozlarımız olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x