FİRARİ UYUŞTURUCU TACİRİ BAKIN NEREDEN ÇIKTI!

FİRARİ UYUŞTURUCU TACİRİ BAKIN NEREDEN ÇIKTI!

Uyuşturucu ticareti suçundan 10 yıldır aranan zanlı, şafak baskınıyla yakalandı.

27 Ocak 2018 - 12:09

Şanlıurfa'da uyuşturucu ticareti suçundan 10 yıldır aranan zanlı, şafak baskınıyla yakalandı. Çeyiz sandığında yakalanan firari, polisi görünce "Abi üstümü giyineyim" dedi.
Şanlıurfa'da uyuşturucu ticareti suçundan 10 yıl hapis cezası nedeniyle her yerde aranan zanlı, polisin evine şafak vakti düzenlediği baskında çeyiz sandığında yakalandı.

SABAH BASKINI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde polis ekipleri, hakkında uyuşturucu ticaretinden 10 yıl 7 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve her yerde aranan Aziz T.'nin saklandığı yeri tespit etti. Sabah saat 06.30'da zanlının saklandığı eve baskın düzenleyen polis ekipleri, içeride arama yaptı.
ASKIDAKİ DETAY ELE VERDİ

Evin bütün odalarını kontrol eden polisler, askıda yetişkin bir erkeğe ait kemeri üzerinde olan bir kot pantolonu olduğunu fark edince zanlının içeride olduğunu belirledi.

ÇEYİZ SANDIĞINA GİRMİŞ

Son olarak yatak odasını kontrol eden bir polis, zanlıyı çeyiz sandığının içinde yakaladı. Polisler tarafından sandığın içinden çıkartılan zanlı, karşısında polisleri görünce "Abi üstümü giyineyim" dedi. Kelepçelenen zanlı emniyete götürüldü.
10 YIL HAPİS CEZASI VAR
Zanlının 3 ayrı uyuşturucu, uyarıcı madde ticareti suçundan toplamda 10 yıl 7 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 5 bin lira para cezası bulunduğu öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x