Flaş Açıklamalar!

Flaş Açıklamalar!

08 Aralık 2018 - 09:55

Evlilik programında tanışıp evlendiği Berke Toygar'ı darp ettiği gerekçesi ile hakkında dava açılan Caner Toygar, bugün hakim karşısına çıktı. Duruşmada, hakkındaki suçlamaları reddeden Toygar, kendisine ceza verilmesi halinde hükmün geri bırakılmasını talep etti. Toygar 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor


Katıldıkları evlilik programında tanışan Caner Toygar ve Berke Toygar'ın arasında evlendikten kısa süre sonra geçimsizlik baş gösterdi. Berke Toygar, eşinin kendisine şiddet uyguladığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Caner Toygar hakkında Büyükçekmece Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı.

Davanın ilk duruşması bugün yapıldı. Berke Toygar'ın katılmadığı duruşmada Caner Toygar, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Berke Toygar ile 3 ay evli kaldıklarını, eşinin bu süre içinde 2-3 kez evde kaçtığını söyledi. Toygar, hakkında açılan davanın ise, boşanma davasına delil oluşturmak için açıldığını öne sürdü.
Toygar; hakkında ceza verilmesi halinde ise, hükmün açıklamasının geri bırakılmasını istedi.

Duruşmada söz alan Berke Toygar'ın avukatı Rabia Üzümcü ise müvekkilinin koruma kararı aldıktan sonra Caner Toygar ile görüşmediğini belirtti.

Av. Üzümcü, Caner Toygar'ın sosyal medya üzerinden de Berke Toygar'a yönelik hakaretlerinin sürdüğünü söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x