Flaş Gelişme!

Flaş Gelişme!

17 Eylül 2018 - 21:30

ABD'de tutuklu olması gerekinken New York'un en pahalı restoranlarından birinde yanında iki kadınla suşi yerken görülmesinin ardından flaş bir gelişme daha yaşandı. Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş, bugün, kızı Alara Zarrab ile birlikte New York'a gitti. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Ebru Gündeş ile kızı Alara'nın VİIP girişini kullanarak New York'a uçtuklarını duyurdu

İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, şarkıcı Ebru Gündeş ile kızının VIP girişini kullanarak Atatürk Havalimanı'ndan ABD'nin New York kentine gittiğini duyurdu. Cinisli, Gündeş'in ‘hangi vasıfla' VIP'yi kullandığını sorduğunda görevlilerin "Özel emir" cevabını verdiğini söyledi.

Kişisel Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan İyi Parti kurucu üyesi ve milletvekili Cinisli, "İstanbul Atatürk Havalimanı VIP'sinden TK 003 New York uçağına Ebru Gündeş ve kızı geçtiler. Gündeş'in hangi vasıfla VIP'yi kullandığını sorduğumda görevliler "özel emir" ile işlemlerin yapıldığını söylediler. Devlet sanatçısı değilse başka bir nedeni olmalı!!!" dedi.

Gündeş'in eşi Reza Zarrab, ABD'de tutuklu olduğu sanılırken, itirafçılığı sayesinde ABD'de elini kolunu sallayarak gezdiği ortaya çıkmıştı. Zarrab, New York'un en ünlü restoranlarından birinde yanında iki kadınla suşi yerken görüntülenmişti.

Reza Zarrab'ın yanındaki kadının bir zamanlar Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in hayranı ve sonrasında arkadaşı olan Ayşegül Akgün olduğu iddia edilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise dün yaptığı açıklamada, Erdoğan Reza Zarrab'ın New York'taki meşhur bir restoranda yemek yerken görüntülenmesiyle ilgili, "Zarrab'ın serbest kalması mümkün değil, mümkün olur mu? Bir taraftan öyle diyorlar, şu diyorlar, kelepçeli diyorlar ama demek ki orada bu kelepçelerin dışında başka kelepçeler de var. Demek ki o hukukçular bu işi iyi bilmiyor, çünkü görüntülendiği yanındaki bayan onun avukatı zaten." ifadelerini kullanmıştı...

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x