Futbol Tarihinde Bir İlk!

Futbol Tarihinde Bir İlk!

26 Ekim 2019 - 14:39

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) olağan toplantısında konuşan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, "İlk kez bir cumhurbaşkanı bir kulüpte 25 yıl üye olarak yüksek divan kurulu üyesi oluyor." dedi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda...
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü'nün özel anı defterini imzaladı.
 

 
FENERBAHÇE YDK BAŞKANI VEFA KÜÇÜK'ÜN AÇIKLAMALARI
 
Olağan toplantımızı olağanüstü kılan Cumhurbaşkanımızın teşrifidir. Kulüp üyeliğinde 25 yılını tamamlayıp yüksek divan üyeliğini kazanmaları da bizim işin şereftir. İlk kez bir cumhurbaşkanı bir kulüpte 25 yıl üye olarak yüksek divan kurulu üyesi oluyor.
 
12 Cumhurbaşkanımızdan 2'si takım tutmuyordu. Geriye kalan 10 Cumhurbaşkanından başta Gazi Mustafa Kemal Paşa, sonra da şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan olmak üzere 6'sı Fenerbahçeli. Bu bizim için iftihardır. 2011 yılında bir önceki başkanımız, kulübümüze büyük emekler vermiş Aziz Yıldırım da kumpas sonucu cezaevine atılmıştır. Biz eziyet çeken bir kulübüz. Ama değerlerimizle iftihar ediyoruz. Çok değerli üyelerimiz var.
 

 
FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI
 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın asırlık çınar Fenerbahçe'nin çatısı altında bizlerle olmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, kongre üyeliğinin 25. yılını doldurdu ve yüksek divan kurulu üyesi oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x