Galada, Altın Portakal’a Damga Vurdu!

Galada, Altın Portakal'a Damga Vurdu!

27 Ekim 2019 - 10:23

Sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimleri, Antalya Spor Salonu önündeki kırmızı halıda yürüyerek gazetecilere poz verdi. Kırmızı halıda eşi Pervin Ersoy ile yürüyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, 56'ncısı düzenlenen festivale katıldığı için mutlu olduğunu söyledi


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de seçim öncesi verdikleri "Altın Portakal Film Festivali'ni özüne döndüreceğiz" sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Böcek, kortejde sanatçılarla vatandaşları bir arada görmenin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. 
Kıbrıs’lı Top Model Ceren Koşar Türkan Şoray’a benzerliği ile ‘’Kırmızı Halı’’  ve Gala’da  Altın Portakal’a damga vurdu. ‘’Venüs’’  canlı heykel projesine can veren performans Sanatçısı Fatma Deniz 4 saatlik canlı heykel   performansıyla dikkatleri üzerine topladı.
Türk sinemasının düşündüren ve güldüren ‘’Turist Ömer’’ karakterine oyuncuğu ile renk katan Beşer Ceylan ise çocukların ve yaşlıların büyü ilgisini çekti.


‘’Selvi Boylum Al Yazmalım’’ film canlandırmasında Asya’ya can veren Kıbrıslı Ünlü Top Model  Ceren Koşar ve İlyas karakterini asi bakışlarıyla canlandıran Ekrem Bekteş ünlülerin büyük ilgisi ile karşılaştı.
Proje Koordinatörlüğünü Çağlar Tuncer’in yaptığı ‘’Al Yazmalım’’ Film Canlandırması, Sinemamızın ilk güldürü efsanelerinden ‘’Turist Ömer’’ filminin tiyatro sahnesine uyarlama performans çalışması ve Altın Portakal’ın simgesi  ‘’Venüs’’ Canlı Heykel projeleri Altın Portakal’da Gala’da  ünlülerin, davetlilerin ve basının büyük ilgisi ile karşılandı.


56. Altın Portakal Film Festivali Kırmızı halıda birbirinden değerli sanatçılar yürüdü. Selma Güneri, Latife Tekin, Özlem Yıldız, Seray Sever, Saba Tümer, Burcu Esmersoy, Mert Fırat, Şebnem Bozoklu, Oktay Kaynarca, Ahmet Mekin, Berhan Şimsek, Deniz Akkaya, Ceyda Düvenci, Anjelika Akbar, Edvinas Puksta, Elma Tataragiç, Freedy Olson, Jay Taylor, Katriel Schory, Onur Özışık ve  Yekta Kopan gibi birirbirinden değerli isimler kırmızı halıda yürüdü.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ‘’ Selvi Boylum Al Yazmalım’’  canlandırması ve  ‘’Venüs’’ canlı heykelinin yanında eşi ile poz verdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Altın Portakal İdari Direktörü Cansel Çevikol Tuncer,  ‘’Selvi Boylum Al Yazmalım’’  canlandırması ile poz vererek Türk Sineması’nın gelecek nesillere aktarılması gerektiğini söyledi. Muratpaşa Belediye Başkanı  Ümit Uysal ve eşi  ise  ‘’Venüs’’ canlı heykeli ve ‘’Turist Ömer’’ performans çalışması ile birebir ilgilenerek sohbet etti.
Ünlülerden Özlem Yıldız, Şebnem Bozoklu, Saba Tümer, Seray Sever , Latife Tekin, Mert Fırat, Burcu Güneş, Cemal Hünel  gibi birbirinden değerli sanatçı ve oyuncumuz ‘’Venüs’’ canlı heykeli, ‘’ Al Yazmalım’’  canlandırması ve ‘’Turist Ömer’’ Performans Çalışması ile poz verdi.


Altın Portakal Film Festivali Galası Candan Erçetin konseri ile son buldu.
‘’Al Yazmalım’’ Film Canlandırması, Sinemamızın ilk güldürü efsanelerinden ‘’Turist Ömer’’ filminin tiyatro sahnesine uyarlama performans çalışması ve Altın Portakal’ın simgesi  ‘’Venüs’’ Canlı Heykel projeleri  56.Antalya Altın Portakal Film Festivali tanıtım çalışmaları için 10 gün boyunca Özdilek AVM, 5M Migros, Mark Antalya AVM, TerraCity AVM, Cumhuriyet Meydanı, Konyaaltı Kent Meydanı , Üçkapılar, Saat Kulesi ve  Muratpaşa Belediyesi yanı Kent Meydanı gibi Antalya’nın bir çok yerinde sizlerle buluşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x