Galatasaray’da Flaş Gelişme !

Galatasaray'da Flaş Gelişme !

04 Ağustos 2018 - 17:30

Galatasaray'ın UEFA anlaşması nedeniyle transfer yavaş ilerliyor. Muslera'ya şimdi de Napoli talip oldu. Belhanda için 8 milyon euro'luk bir teklif gelirse kabul edilecek. Andre Silva'nın talibi çok. Belhanda için teklif 10 milyon euro'ya çıktı. Başakşehir Emre Akbaba'dan vazgeçti. Serdar Aziz'e sürpriz talip. NDiaye'ye Everton talipo ldu. Milan'lı Zapata gündemde. Emrican Seçgin transferi iptal oldu


 
Galatasaray, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasının ardından kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Galatasaray kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri.

Transfer faaliyetlerini sürdüren Galatasaray'ın Fildişili yıldız oyuncu Gervinho'yu İstanbul'a getirdiği iddia ediliyor. Goal Türkiye'ye yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre bir dönem Arsenal, Roma ve Lille formaları giyen Gervinho, İstanbul'a geldi. Fildişili yıldız oyuncunun menajerinin Galatasaray ile temasa geçtiği ve yakinda ikinci bir görüşme yapılacağı iddia edildi. Sarı-Kırmızılılar, Gervinho’nun transferi için tecrübeli golcünün Çin kulübünden bonservisini almasını bekliyor. Anlaşma çok yakın.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Crystal Palace Menajeri Roy Hodgson, Wilfried Zaha dışında yaratıcı bir oyuncu istediği ve bu doğrultuda Belhanda'dan etkilendiği belirtildi. Tecrübeli teknik adamın, takımda Zaha dışında skora etki edebilecek oyuncu istediği ve Belhanda'nın transferinde ısrarcı olduğu kaydedildi. Crystal Palace'ın 10 milyon euroluk teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve bu transferi bitireceği öne sürüldü.

Transfer döneminde pek çok teklif alan ve Galatasaray'dan ayrılması gündeme gelen Bafetimbi Gomis, yaptığı bir paylaşımla sarı kırmızılı taraftarların yüreğine su serpti. Gomis, "bu ülkede olduğum her gün için çok mutluyum" mesajını, kalp ve türk bayrağı emojileriyle paylaştı.

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'ya şimdi de Napoli'nin talip olduğu iddia edildi. Yeni transferi Alex Meret'in omzundan sakatlanması üzerine zor durumda kalan İtalyan ekibinin gözünü Galatasaray kalecisi Muslera'ya çevirdiği, Ochoa'nın da listede olduğu öne sürüldü. 

Galatasaray, Milan’ın yıldız golcüsü Andre Silva’yı kiralık olarak transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı... Ancak, Aslan bu transferde İtalyan ekibi Lazio, İspanyol Sevilla ve İngiliz Wolverhampton gibi takımlarla savaşıyor.

Galatasaray'ın Everton'dan kiraladığı Henry Onyekuru'nun adı son dönemlerde Valencia ile birlikte anılıyordu. İspanyol kulübünün bonservisiyle bu yaz kadrosuna katmak istediği iddia edilen oyuncuyla ilgili menajeri William D’Avila'dan açıklama geldi. Complete Sports adlı internet portalına konuşan D'Avila, "Valencia'nın da aralarında olduğu pek çok kulüp Onyekuru'yu istedi ancak biz kararımızı Galatasaray'dan yana kullandık. Artık Valencia için çok geç çünkü yaptığımız bir anlaşma var." ifadelerini kullandı.

Stoke City'den Galatasaray'a Serdar Aziz için sürpriz bir transfer teklifi geldi. Sezon ortasında Badou Ndiaye'yi 16 milyon euro'ya transfer eden Stoke City'nin Serdar için 5 milyon euro'luk bir teklif sunacağı ise gelen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de düşen Stoke City'den ayrılmayı düşünen Badou Ndiaye için Everton'un ardından Wolverhampton da devreye girdi. Ndiaye'yi ikna etmek için uğraşayn İngiliz ekiplerinin en büyük rakibinin Şampiyonlar Ligi kozu nedeniyle Galatasaray olduğu belirtildi. Ndiaye'nin de transfer konusunda şu anda net karar vermediği ifade edildi.

Zapata iddiası

İspanyol basını Galatasaray'ın İtalya'nın Milan takımında forma giyen savunma oyuncusu Cristian Zapata için transfer girişiminde bulunacağını iddia etti. 

Sakaryaspor'un 16 yaşındaki milli kalecisi Emircan Seçgin'in Galatasaray'a transferi genç oyuncunun babası İbrahim Seçgin'in sarı-kırmızılı camiadan 250 Bin TL imza parası istemesi sonrası gerçekleşmedi. İki taraf arasında anlaşma sağlanamamasının ardından genç file bekçisi Galatasaray'dan ayrılarak yeniden Sakaryaspor'a geri döndü. Yaşanan bu gelişme sonrası genç oyuncunun moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi. 

Galatasaray'ın 2000 doğumlu gelecek vadeden futbolcusu Yunus Akgün'ün Roma Sportif Direktörü Monchi'nin radarında olduğu iddia edildi.

Galatasaray, 31 yaşındaki Arjantinli stoper Ezequiel Garay'ı kiralamak için harekete geçti. Oyuncu için 2.5 milyon euro kiralama teklifi yapılacağı öne sürüldü ancak FFP gereği bu iddia gerçekçi değil.

Galatasaray , Alman kulübü Karlsruhe’den Malik Karaahmet ve Gazişehir Gaziantep’ten Mirza Cihan’la 3’er yıllık sözleşme imzaladı. 2000 doğumlu olan iki futbolcudan Malik forvet ve kanatlarda; Mirza orta sahanın merkezinde oynuyor. 2017’de Hırvatistan’da düzenlenen U17 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Ay-Yıldızlı formayı giyen Malik, İspanya, Hırvatistan ve İtalya maçlarında birer gol atmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x