"Gece Gündüz Çalışacağız"

"Gece Gündüz Çalışacağız"

11 Ocak 2019 - 12:00 - Güncelleme: 11 Ocak 2019 - 12:22

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"nda konuştu. Erdoğan konuşmasında, "AK Parti'nin 10 milyon 337 bin üyesinden 504 bininin seçmen kütüklerinde kaydını ne yazık ki bulamadık. MERNİS'te adres kaydı olmadığı için listelerde yer almayan vatandaşlarımız için teşkilatlarımıza önemli görevler düşüyor" dedi. Erdoğan ayrıca, "Biz kampanyamızda doğa ile bütünleşecek olan bez ve file ile bu yola çıkacağız. Milyonlarce bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız" dedi


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Bu seçimlerden önce yaptığımız son genişletilmiş il başkanları toplantısı olacak. Bundan sonra seçim bitene kadar gece gündüz saha da olacağız, çalışacağız. Ankara, İstanbul, Denizli ve Sivas'ta bütün adaylarımızı milletimize takdim ettik. Aday belirleme sürecinde yaşanan her şey geçmişte kaldı.

Yarından itibaren arkadaşlarımız illere dağılmaya başlıyor. 31 Ocak'ta yapacağımız büyük toplantı tanıtım ve manifesto toplantımıza kadar bu süreci bitirmiş olacağız. Bazı kesimlerin başarısızlıklarını seçimleri yöneten kurullara yöneltenlere hep şahit olduk.

AK Parti'nin 10 milyon 337 bin üyesinden 504 bininin seçmen kütüklerinde kaydını ne yazık ki bulamadık. MERNİS'te adres kaydı olmadığı için listelerde yer almayan vatandaşlarımız için teşkilatlarımıza önemli görevler düşüyor.

Bu yıl ilk defa oy kullanacak 1 milyon seçmenin varlığı çok önemli. 24 Haziran seçimlerine göre ilçe değiştiren 1,5 milyon seçmen var. Üstelik bunların 222 binden fazlası da bizim üyemizdir. Öyleyse yakın markaja alacağız.

Doğrudan iletişime geçin. Sanal ortamda olmaz

Kimsenin AK Parti'ye oy vermek gibi bir mecburiyeti yoktur. Halkımızı oy vermeye vizyonumuzla, projelerimizle bir ikna edeceğiz. Her şey insanlar başlıyor, insanda bitiyor. İnsanlara değerli olduklarını göstermek için doğrudan iletişime geçin. Sanal ortamda olmaz. Biz milletimizin bize görev verdiği emanetçileriz.

Türkiye'ye zarar verme pahasına hedeflerine ulaşmayı meşru görenler oldu. Bir tarafta teröre karşı dimdik ayakta duranlar var, diğer tarafta ise terör örgütleriyle kol kola girenler var.

Milyonlarce bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız

Türkiye ekonomisi üzerinde kara bulutlar toplamaya çalışanların daha önceki tahminleri ve gerçekleşenler de ortada. Türkiye'yi batmış gibi gösterenlere bir kez daha dersini vereceğiz. Bizden önce ortalama 70, bizde 16 yılın enflasyon ortalaması 9,5.

Milli gelirde satın alma paritesinde 13. olan Türkiye, yıl sonunda bir üst sıraya geçince kendilerini pencereden atarlar.

Tüm hanımlarımıza ulaşacak, onları AK Parti'nin gönüllü seferberliğine davet edeceğiz. Unutmayın kale içeriden fethedilir. 

Biz kampanyamızda doğa ile bütünleşecek olan bez ve file ile bu yola çıkacağız. Milyonlarce bez torba ve fileyi vatandaşlarımıza dağıtacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x