Gecenin Yıldızı Emre Akbaba...

Gecenin Yıldızı Emre Akbaba...

11 Eylül 2018 - 08:50

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'ndeki ikinci maçında deplasmanda İsveç'i 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etti. Mücadeleye sonradan girerek 2 gol atan Emre Akbaba damgasını vurdu

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup 2. maçında İsveç ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda A Milli Takımımız, İsveç'i deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardı.
GOLLER
Milli Takımımızın gollerini 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu, 88. dakikada ve 90+2. dakikada Emre Akbaba attı. İsveç'in karşılaşmadaki gollerini ise 35. dakikada Isaac Thelin, 49. dakikada Viktor Claesson kaydetti.


EMRE AKBABA MAÇIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ
Beraberlik için yüklenen milli takımımız aradığı golü 88. dakikada buldu. Ceza sahasınada Emre Akbaba, savunmanın arkasına atılan kısa pasa hareketlendi ve altıpasa yakın mesafede kaleci Olsen ile karşı kaşrıya kaldı. Emre Akbaba, Olsen ile karşı karşıya bekletmeden vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Bu golle A Milli Takımımız İsveç karşısında skoru 2-2'ye getirdi.
Milli takımımızda Emre Akbabab 90+2. dakikada da sahneye çıktı. Sol kanattan ceza sahasına açılan ortaya Emre Akbaba yaptığı kafa vuruşunda topu ağlara gönderdi. Milli takımımız bu golle skoru 3-2'ye getirdi.


PUANIMIZI 3'E ÇIKARDIK
Bu sonucun ardından A Milli Takımımız Uluslar Ligi B Ligi 2. Grup'ta puanını 3 yaparken İsveç puansız kaldı.
Grupta A Milli Takımımız 3. maçını 14 Ekim'de deplasmanda Rusya ile yapacak. İsveç ise 11 Ekim'de Rusya ile karşılaşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x