Gerilim Tırmanıyor!

Gerilim Tırmanıyor!

14 Şubat 2020 - 12:20

Meksika, 25 yaşındaki Ingrid Escamilla'nın eşi tarafından vahşice öldürülmesini konuşuyor. Eşi tarafından öldürülen ve vücudu parçalara ayrılan kadının cesedinin olay mahalindeki görüntüsünü bir gazetenin basması ülkeyi ayağa kaldırdı, sokaklarda protesto gösterileri başladı

Meksika'da 25 yaşındaki Ingrid Escamilla Vargas, eşi Erik Francisco Robledo tarafından vahşice öldürüldü.


Kanlar içerisinde yakalanan zanlı ise olay sırasında alkol ve uyuşturucu kullandığını belirterek kendini savunmaya çalıştı. Zanlı kan donduran ifadesinde "Ingrid beni öldürmek istediğini söyledi. Ben de en sonunda elindeki mutfak bıçağını aldım ve boğazını kestim. Ayaklarına kadar derisini yüzdüm ve iç organlarını çıkardım. Yakalanmamak için vücudunu parçalara ayırdım" dedi.


Vahşi cinayet ülkeyi ayağa kaldırdı. Yerel bir gazetenin, cinayet mahallindeki cesedin fotoğrafını manşete basması ve "Aşk tanrısının hatasıydı" başlığını atması bardağı taşıran son damla oldu ve halkı sokaklara döktü.


Meksika'nın başkenti Mexico City'de binlerce kadın sokaklara dökülüp vahşeti protesto etmeye başladı.

Medyaya da tepkili olan halk genç kadının fotoğraflarını çiçeklerle süsleyerek paylaştı, mumlar yakıp, yaşadığı eve çiçekler bıraktı.


Büyük tepki çeken manşete imza atan tabloid gazetesinden ise hala özür açıklaması gelmedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x