Gören Şok Geçiriyor!

Gören Şok Geçiriyor!

14 Nisan 2021 - 15:57

Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip olduğunu iddia eden Ukraynalı Instagram modeli Anastasia Pokreshchuk dur durak bilmiyor... Yanaklarına enjekte ettirdiği dolgularla adından söz ettiren Pokreshchuk, eski görünümünü sosyal medya hesabından paylaştı

Elmacık kemikleriyle gündem olan Anastasia Pokreshchuk eski halini paylaştı
Ukrayna'nın Kiev kentinde yaşayan 30 yaşındaki sosyal medya fenomeni Anastasia Pokreshchuk, elmacık kemikleriyle hayrete düşürüyor.


Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip olduğunu iddia eden Pokreshchuk, doğallıktan uzak dolgularıyla çoğu zaman eleştiri topluyor.


Geçirdiği estetik operasyonlarla gündeme gelen Instagram modeli, 4 yılda ne kadar değiştiğini sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gözler önüne seriyor. 


İnternet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu Pokreshchuk'ın doğal halinin daha iyi olduğunu belirtiyor. 


İlk yanak enjeksiyonunu 4 yıl önce yaptıran genç kadın, "Dolgu yaptırdıktan ve yanaklarımdaki değişiklikleri gördükten sonra sonuca aşık oldum" diyor. 


Pokreshchuk, dolgularını yeterli bulmadığını belirterek "Elmacık kemiklerimin çok büyük olduklarını düşünebilirsiniz ancak ben küçük olduklarını düşünüyorum, yakında dolgularımı yeniletmem gerekiyor" diye ekliyor. 


Başkalarının eleştirilerini umursamadığını dile getiren Anastasia Pokreshchuk şöyle devam ediyor:


"Yanaklarımı seviyorum. Böyle görünmelerini istiyorum ve çok mutluyum. İnsanlar bana çirkin olduğumu kendimi öldürmem gerektiğini söylüyor ama yorumları görmezden geliyorum."


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x