Gözler Galatasaray’da!

Gözler Galatasaray'da!

30 Kasım 2019 - 10:31

Süper Lig ve Avrupa'da gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da gözler transfer dönemine çevrildi. Takımda büyük bir değişimin yaşanması beklenen Galatasaray'da, yeni 10 numara da netlik kazandı. İşte Belhanda'nın yerine gelecek o isim...

Avrupa'da ve ligde kötü günler geçiren Galatasaray'da tüm gözler ara transfer dönemine çevrilmiş durumda...


Aslan, Fatih Terim'in her fırsatta belirttiği gibi ocak ayında büyük bir değişim yaşayacak.


TARAFTAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Geçtiğimiz sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayan sarı-kırmızılılar, Süper Lig'in ilk 12 haftasında 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgiyle 19 puan toplayarak 8. sırada kendsine yer buldu.


Şampiyonlar Ligi'nde de istediği sonuçları alamayan Aslan, A Grubu'nda oynadığı 5 maçta 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle son sırada yer aldı ve gruptan çıkma şansını kaybetti.


Devler Ligi'nde son olarak sahasında Club Brugge'ü ağırlayan ve uzatma dakikalarında yediği golle mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar UEFA Avrupa Ligi şansını da zora soktu.


Sezon başında kurulan kadro için büyük umutlar beslenen Galatasaray'da, taraftarlar hayal kırıklığına uğradı...


ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Fransız devi Paris Saint-Germain ile oynayacağı maçın ardından bu sezonki Şampiyonlar Ligi serüvenini noktalayacak olan sarı-kırmızılılarda ocak ayı ve sezon sonu çalışmaları hız kazandı.


ÖNCELİK SOL BEK VE ORTA SAHA!

Ocak ayında takımda birçok değişiklik yapması beklenen Cimbom'da önceliklerden birisi de sol bek transferi...


Akciğer sönmesi yaşadıktan sonra performansı vasatı aşamayan Yuto Nagatomo ile devre arasında yollar kesin olarak ayrılacak.


YENİ 10 NUMARA BELLİ OLDU!

Geçen haftaki Başakşehir maçında eski hocası Fatih Terim'in elini öperek geçmişteki hataları için özür dileyen Arda Turan, devre arasında yuvasına geri dönmeye hazırlanıyor.


Taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan ve performasıyla da gözden düşen Belhanda'nın satılması, buradan gelecek parayla takviyelerin yapılması, 10 numaralı formanın da yeniden Arda Turan'a verilmesi planlanıyor.


Sarı- Kırmızılılar, 32 yaşındaki Arda için Barcelona veya Başakşehir'e herhangi bir bonservis ya da kiralama ücreti de ödemeyecek.


TARTIŞMA YARATTI

Öte yandan Başakşehir maçından sonra ortaya atılan Arda Turan iddiaları büyük bir tartışmayı başlattı...


Bazı taraftarlar, "Affetmek büyüklüktür. Ortada kan davası yok" derken bazı taraftarlar ise, "Eğer Arda geri dönerse maçlara gitmem" diyerek transferi veto etti.


Arda konusunda son kararı teknik direktör Fatih Terim verecek...
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x