Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar!

Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar!

10 Ekim 2018 - 10:59

10 Ekim Çarşamba altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatlarında inişli çıkışlı grafik yaşanmasından sonra altına olan merak her geçen gün artmaya devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar? Ekim ayının ikinci haftasının başında altın fiyatları düşüş gösterirken, vatandaşlar altın fiyatlarını internet üzerinden araştırmaya başladı. Bugün çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın ne kadar?, Çeyrek altın ne kadar?, Yarım altın ne kadar? ve Cumhuriyet altını fiyatlarını haberin detayından öğrenebilirsiniz


Sabahın ilk saatlerinde vatandaşlar altın fiyatlarını aramaya başladı. Ülkemizde hem yatırım amacı hem de hediye olarak alınan altın vatandaşların yakın takibinde. Altın fiyatları trend listelerin başında yer almaya devam ediyor. Ekim ayının ilk günlerinde olduğu gibi ikinci haftasında da altın fiyatlarında bir düşüş yaşanıyor. Bu yaşanan düşüş sonrası vatandaşlar internetten "Çeyrek altın ne kadar, Gram altın ne kadar" sorularını arayarak trendlerin başında yer almasını sağladı. Altın ile ilgili tüm detaylı bilgilere bu başlık altında ulaşabilirsiniz. 10 Ekim güncel gram, yarım, tam, cumhuriyet, 22 ayar bilezik ve çeyrek altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR - KAÇ TL?
Ekim ayının ikinci haftasının ilk gününde altın fiyatlarını merak eden vatandaşlar detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. Yatırım amacıyla en çok tercih edilen altın olarak çeyrek altın tercih edilmekte. Bugün çeyrek altın ne kadar?

GRAM ALTIN NE KADAR?
Gram, çeyrekten sonra en çok benimsenen tür olmakla birlikte, artan fiyatlar sonucunda yavaş yavaş çeyreğin önüne bile geçebileceği tahmin ediliyor. Peki gram altın güne nasıl başladı? 10 Ekim gram altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın bugün 232,92 liradan alınırken, 233,20 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?
Çeyrek altın vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen altın türüdür. Düğünlerde ve yatırım amaçlı olarak kullanılan çeyrek altın ile ilgili en güncel bilgilere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. İşte 10 Ekim çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek, 374,65 liradan alınırken, 383,65 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?
Bu sabah itibariyle alış fiyatı 746,96 TL. Satış fiyatı ise 766,30 TL

TAM ALTIN NE KADAR?
Çarşamba sabahı itibariyle alış fiyatı rakamı 1.497,77 TL. Satış fiyatı ise 1,527,14

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?
1.550,00 TL'den alınırken, 1.573,00 TL'den satılıyor.

22 AYAR BİLEZİK FİYATI NE KADAR?
Bilezik alacak kişilerin merak ettiği bir soruda 22 ayar bilezik fiyatları. Bugün sabah itibariyle 22 ayar bilezik 213,39 TL'den alınırken, 213,67 TL'den satılmakta.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x