Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Gündeme Bomba Gibi Düştü!

18 Kasım 2020 - 10:53

Galatasaray ve Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Terim'in yıllar önce söylediği sözler bu kez gerçek olacak... İşte iki ezeli rakibin takas planı...


Süper Lig'de 9. hafta mücadeleleri için geri sayım sürerken, Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki yıldız oyuncu takası iddiası gündeme bomba gibi düştü



Süper Lig'de oynadığı 8. karşılaşma sonucunda topladığı 16 puanla lider Alanyaspor'un 1 puan arkasında ligin 3. sırasında yer alan Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor.


Şampiyonluk yarışında aldığı sonuçlarla inişli çıkışlı bir grafik çizen ancak Milli Takım arası öncesinde aldığı sonuçlarla 3. sırada yer alan Galatasaray'da transfer çalışmalarında vites yükseldi.



Yönetim kurulu karırıyla seçime gitme hazırlığında olan Sarı Kırmızılı yönetim, bir yandan da Teknik Direktör Fatih Terim'in raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.


Yaz transfer döneminde yüksek maliyetleri nedeniyle takımdan gönderilmesi planlanan ancak gerekli girişimlerin yapılmaması ve oyuncuların takımdan ayrılmak istememesi sebebiyle takımda kalan oyuncuların akıbeti de merak edilirken ortaya çıkan takas haberi gündeme bomba gibi düştü.


Geçtiğimiz dönemlerde "Her oyuncu istediği kulübe gidebilir. 4 büyük arasında transfer engelini aşmalıyız. Eskiden zaten böyle değildi. Şimdi 'Ezeli rakiplere gidemez' diye madde koyuyoruz. Neden korkuyoruz? Bırakalım artık bunları" açıklamasıyla bugünlerin adeta sinyalini veren Terim'in gözden çıkardığı yıldızları için takas opsiyonlarını ciddi şekilde düşünmeye başladı.


Alınan son dakika bilgisine göre takımdaki geleceği son haftalardaki performansına rağmen hala tartışma konusu olan Belhanda, Galatasaray'daki son dönemini geçiriyor.


Sırp basınında yer alan habere göre Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon sonundan beri istenilen performansın çok altında kalan ve isteksiz tavırları nedeniyle Beşiktaş taraftarının da tepki gösterdiği futbolcu Adem Ljajic, Galatasaray'ın gündeminde.


Haberde Beşiktaş'taki performansı nedeniyle milli takım kapıları da yüzüne kapanan Adem Ljajic için Fatih Terim'in ciddi şekilde ısrarcı olduğu aktarılırken, Beşiktaş'ın teknik patronu Sergen Yalçın da uzun süredir verim alamadığı futbolcuyu Galatasaray'a göndermeye sıcak bakıyor.


Gerçekleşmesi halinde Süper Lig'de dengeleri değiştirmesi muhtemel olan Belhanda-Ljajic takası, oyuncuların birbirine yakın olan maliyetleri nedeniyle de Galatasaray ve Beşiktaş yöneticilerinin transfere sıcak bakmasına neden oluyor.


Yeni sezon öncesi transfer döneminde adı son olarak eski takımı Nice ile anılan Belhanda, Galatasaray'dan aldığı garanti ücretin altında bir teklifle karşılaşınca Sarı Kırmızılı kulüpte kalmaya karar vermişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x