Gupse Özay’dan tepkilere cevap! ’Haklılar’

Gupse Özay'dan tepkilere cevap! 'Haklılar'

24 Ocak 2018 - 23:00

Mehmetçiğin canını dişine taktığı Afrin ile ilgili tek paylaşım yapmayıp Alaska'daki depreme ağlayan Gupse Özay'a tepkiler gecikmemişti. Özay, "Tepki göstermekte haklılar." dedi.

Gupse Özay, Afrin operasyonuyla ilgili açıklama yapmazken Alaska'daki depremle ilgili üzüntülerini paylaşması sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Özay, tepkileri haklı buldu.

 

TWEET'İ SİLMİŞTİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye-Afrin'de başlattığı 'Zeytin Dalı' adını verdiği operasyon hakkında birçok ünlü isim paylaşımlarda bulunmuş hatta Burak Özçivit'in asker üniformasıyla verdiği poz eleştirilere neden olmuştu. Gupse Özay, bu gibi isimlerden farklı olarak Afrin'le ilgili paylaşım yapmayıp, Alaska'daki depremle ilgili paylaşımda bulununca tepkilerin hedefi oldu. Oyuncu tepkiler üzerine ilgili tweetini silerek bir açıklamada bulundu.

afrin-e-sessiz-kalip-alaska-ya-aglayan-gupse-10488244_7146_m

GUPSE ÖZAY: TEPKİLER DOĞRU

Gupse Özay, yine sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hassas bir dönemden geçildiğini ve tepkilerin haklı olduğunu belirtti ve şu açıklamayı yaptı: "Normalde üzücü durumlarla ilgili paylaşım yapmıyorum. İnsanlar belki biraz nefes alır diye. Lakin uyanır uyanmaz depremden dolayı binlerce kişi öldü gibi bir bilgi gelince, peki tabii paylaşım yaptım. Fakat şu an hassas bir dönem. Tepkiler doğru"

Gupse'nin tepki çeken Tweet'i:

afrin-e-sessiz-kalip-alaska-ya-aglayan-gupse-10486426_2282_m

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x