ÜNLÜ SANATÇI HASTANEYİ BİRBİRİNE KATTI


ÜNLÜ SANATÇI HASTANEYİ BİRBİRİNE KATTI

Şarkıcı Emrah, eşi ve bebeğiyle geldiği hastanede Harun Kolçak için gelen muhabirlerin kendisi için geldiklerini sanınca "Kovun bunları istemiyorum" deyip ortalığı birbirine kattı.

 

Emrah, Ortalığı Birbirine Kattı, System.String[]

Şarkıcı Emrah, bugün eşi ve bebeğiyle birlikte Maslak Acıbadem'e geldi. Karşısında basın mensuplarını görünce ise, çılgına döndü.

"KOVUN BUNLARI İSTEMİYORUM"

Gazetecilerin iddialarına göre; tüm güvenlik görevlilerini ve garsonları ayağa kaldırıp "Kovun bunları, istemiyorum ya onları" diye bağırmaya başladı. Basın mensuplarının kendisini ve ailesini görüntülemek için geldiğini zanneden Emrah, hastaneyi adeta birbirine kattı.

HARUN KOLÇAK İÇİN GELMİŞLERDİ

Ne var ki, muhabirler o hastanede yatan ve hala yoğun bakımda olan Harun Kolçak'la ilgili en son bilgileri almak, doktorlarıyla konuşabilmek için oradaydı. Emrah'ı orada görmeleri ise tam bir tesadüftü.

GAZETECİLERİ KOVDURAMAYINCA

Emrah, hastanedeki bu karmaşanın ardından, basın mensuplarını kovduramayınca çocuğunu alıp özel odaya gitti. Ünlü şarkıcı, ortadaki yanlış anlamayı öğrenmesine rağmen gazetecilerden özür dilemedi.

EMRAH CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

İddialarla ilgili Emrah adına menajeri Engin Esen, Uçankuş'a şu açıklamayı yaptı; "Emrah Bey hastane içinde cep telefonuyla gizli çekim yapmak isteyince sanatçımız ve ailesi bu durumdan rahatsız oldu. Dolayısıyla hastane yönetiminden yardım istediği doğrudur. Ortada herhangi bir hakaret yoktur!"