Vatandaşların Uğrak Yeri!


Vatandaşların Uğrak Yeri!

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın başrolünü üstlendiği "Recep İvedik 6" filminin, Karacabey Longozu'ndaki çekimleri bitti. Şahan Gökbakar, film için kurduğu platoları bozmadı. İlgi odağı haline gelen köye adeta akın oldu. Oyuncu Gökbakar, kurulan köyde düğünlerini yapan çiftin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı


Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın başrolünü üstlendiği "Recep İvedik 6" filminin, Karacabey Longozu'ndaki çekimleri bitti. Film için düzenlenen köy bozulmadan bırakıldı. Köyü merak eden vatandaşların uğrak yeri oldu.

Çekimlerde geçen Karacabey Longoz ormanları, Recep İvedik 6 filminin çekimlerinin ardından turizmin gözde mekanlarından biri haline geldi. Birçok kişi tarafından merak edilen köye bu kez evli çiftler akın etti. Recep İvedik 6 filmi için kurulan köy, evli çiftlerin düğün fotoğraflarını çektirmek için geldikleri mekan haline geldi.



Köy ilgi odağı oldu
Recep İvedik 6'nın başrol oyunculuğunu yapan Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından düğün resimlerini çektirmek için giden bir çifti paylaşarak şöyle konuştu:

"Recep İvedik 6 çekimleri için Karacabey Longozunda kurduğumuz köyler ilgi odagi olmuş. @aliozkan16baskanimizla bekliyorduk böyle olmasını, zaten söz verdik ve hediye bıraktık kurduğumuz köyleri. Halkımız akın etmeye başlamış. Hatta düğün fotoğrafı bile çektiriyorlar. Muhteşem bir milletiz biz ya. Baba düğün fotoğrafı olur mu?"