Erdoğan'dan Çok Sert Mesajlar!


Erdoğan'dan Çok Sert Mesajlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap ediyor. Erdoğan, "Neymiş AK Parti adaylarını çekecekmiş. Sakın bu fitneye fesada yalana kanmayın ha. Biz öyle sıradan bir parti değiliz ya. Biz bütün dünyada nam salan AK Parti'yiz AK Parti. Şu anda Cumhur İttifakımızın iki ayağı vardır, AK Parti ve MHP. Cumhur İttifakı'nın içinde başka parti yoktur. Bizimle rastgele bir resim çektirip ondan sonra bu resmi sağda solda istismar edenlere inanmayın. Böyle bir şey yok" dedi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap ediyor.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar başlıklar şöyle;

"SİVAS TARUMARA BOYUN EĞMEYEN BİR ŞEHİRDİR"
Sivas, seni tüm ilçelerin, tüm vatandaşlarınla gönülden selamlıyorum. Sivas yiğido söyleminden de anlaşılacağı üzere zalime, tarumara boyun eğmeyen bir şehirdir. Milli mücadelemize Gazi mücadelemize Gazi Mustafa Kemal'le birlikte başkentlik yapmıştır. Bu yolda can vermiş nice şehidimizi de bu vesileyle rahmetle yad ediyorum.

"BUNLAR CORÇ'A HANS'A ÖN AYAK OLUYORLAR"
Nice saldırılarda bulundular. Şimdi de kalkmışlar yok patatesti, yok soğandı... Bunlar Corç'a Hans'a ön ayak oluyorlar. Biz bunu düzeltiriz. Tanzim satışları belediyelerin eliyle kurarız ve en ucuz fiyata bu ürünleri getiririz. İstanbul'da görece geldiğimde fırıncılar bunu yapmıştı. Şehrin belli bölgelerine 3 tane ekmek fabrikası kurduk ve fiyatları da bir anda düşürdük.

MUHSİN YAZICIOĞLU AÇIKLAMASI

Kardeşlerim Sivas'ın bizim gönül dünyamızda çok özel bir yeri var.Birileri çıkıyor Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi istismar etmek suretiyle sivas'ta belediyeyi alma gayreine giriyor. Şu ana kadar Sivas'a verilmemiş hizmetleri veren bir AK Parti iktidarı var.

"ADAYLARINI ÇEKECEKLER DİYENLERE İNANMAYIN"

Neymiş AK Parti adaylarını çekecekmiş. Sakın bu fitneye fesada yalana kanmayın ha. Biz öyle sıradan bir parti değiliz ya. Biz bütün dünyada nam salan AK Parti'yiz AK Parti.

Şu anda Cumhur İttifakımızın iki ayağı vardır, AK Parti ve MHP. Cumhur İttifakı'nın içinde başka parti yoktur. Bizimle rastgele bir resim çektirip ondan sonra bu resmi sağda solda istismar edenlere inanmayın. Böyle bir şey yok.

"İSTİKBALİMİZE UZANAN HER ELİ KIRARIZ!"
100 yıl önce Sivas'ta söylediğimizi bugün aynı yerde tekrar ediyorum. Vatanımıza, bayrağımıza, istiklalimize uzanan her eli kırarız. Vatanımız, bayrağımız, devletimiz, milletimiz, istiklalimiz bizim namusumuzdur, şerefimizdir. Türkiye'nin çıkarlarına, kazanımlarına, büyük Türkiye hedefine karşı kurulan her tuzağı bozacağız. Cudi'de, Afrin'de, Gabar'da kırdık. Yine kırarız… Bize saldırmak isteyenlere gereken dersi verdik yine veririz. İçeriden ya da dışarıdan Türkiye'ye operasyon yapmak isteyenlere cevabını veririz. Eski Türkiye kurmanın hesaplarını yapanların hevesleri yeniden kursaklarında kalacaktır.

"31 MART'TA İNŞAALLAH HAKETTİKLERİ CEVABI ALACAKLAR"
31 Mart seçimi kampanyamızı Sivas'tan başlattık. Sivas Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı şehirdir. Burası esarete meydan okuyan bir karargahtır. Vatanımız bayrağımız istikbalimiz bizim namusumuzdur. Türkiye'nin beka meselesini dalgaya alanlar 31 Mart'ta inşaallah hakettikleri cevabı alacaklar.

ERDOĞAN'DAN "SİVAS'IN HIZLI TRENE NE İHTİYACI VAR?" DİYENLERE SERT YANIT

Demiryollarımızın ihtiyacı olan travers fabrikasını istihdam sağlamak için Sivas'a kurduk. Ankara Yozgat, Sivas Yüksek Hızlı Tren hattımızın yapımına devam ediyoruz. Şimdi ne diyorlar yapmayın diyorlar. Bir tanesi de çıkmış güya Sivas'lıyım diyor. Sivas'ın ne ihtiyacı var trene diyor. Bir de siyasetçi olacak. Bu hat Ankara Sivas yolunu iki saate düşürecek. Bu yıl test sürüşüne başlayacak. Önümüzdeki yıl da hizmete açılacak. Sivas Erzincan hızlı tren projemiz de keza çalışmaları devam ediyor.