Cem Yılmaz'ın Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!


Cem Yılmaz'ın Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün mazbatasını aldı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da, İmamoğlu ile ilgili paylaşımda bulundu

Cem Yılmaz'ın Ekrem İmamoğlu paylaşımı sosyal medyayı salladı.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün mazbatasını almasının ardından Saraçhane'de bulunan İBB binasına gelerek, Mevlüt Uysal'dan görevi devraldı.


İmamoğlu, dışarıda kendisini bekleyen kalabalığa hitap ettiği konuşmada, "Size net olarak ifade edeyim, küskünlüklerinizi, kızgınlıklarınızı, ayrılıklarınızı her şeyinizi bir kenara koyun. Artık iyi düşünce, pozitif bakış, bu şehrin insanlarına kucaklayan bir anlayışa hep birlikte sahip olalım. Kimsenin üşümesine fırsat tanımayalım, kimsenin aç kalmasına bu şehirde fırsat tanımayalım. Sokağınızda bugüne kadar sizi kutuplaştıran, sizi ayrıştıran hangi unsurlar varsa ve ayrı düştüyseniz ve selam borcunuzun olduğunu düşündüğünüz bir komşunuz, hemşehriniz varsa lütfen bu kardeşiniz, bu yol arkadaşınız sizden rica ediyor. Bugün buradan ayrıldıktan sonra gidin onun elini sıkın, ona benim kucak dolusu sevgilerimi iletin" dedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz da, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında bir paylaşım yaptı.


Yılmaz, Twitter üzerinden yaptığı yorumda, "Sayın @ekrem_imamoglu başkanımızı tebrik ediyor, İstanbul için, hepimiz için güzel günler diliyorum. Allah'a şükür belediyeden 'Abi bir konser', 'Abi bizim bir tarla işi vardı', 'Abi bizim ruhsat işi ne oldu?' gibi derdi olan biri değilim :) hiç olmadım.. Ve bizden çok var. Kolay gelsin başkanım" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu da Yılmaz'ın bu paylaşımını beğendi.


Cem Yılmaz'ın paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.