Bornova Belediyesi’nden Büyük Destek!


Bornova Belediyesi’nden Büyük Destek!

Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanlarıyla birlikte Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İduğ, rekor bir oyla göreve geldiklerini belirterek, “Kendi partimizin dışında her görüşe sahip hemşerimizin tercihi olmak bizim sorumluluğumuzu arttırdı. Biz de bu sorumlulukla hizmet vereceğiz” dedi. Başkan İduğ sivil toplum örgütlerine de bir müjde verdi. İduğ, STK’ların toplantıları için gereken salon ve ikramlarını ücretsiz karşılayacaklarını söyledi

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’da rekor bir oyla göreve geldiklerini dile getirerek bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Makedonya Göçmenleri Derneği Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Yıldız’ın yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanlarıyla birlikte yaptığı ziyarette konuşan Başkan İduğ, “Bu kentte bir uzlaşı adayı olarak belediye başkanı olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Biz de Bornovalılara bu sorumluluk anlayışı ile hizmet vereceğiz. Herkesi kapsayan belediyeciliği ortaya koyacağız” dedi.

“Siz fikir üretin biz uygulayalım”

Sivil toplum kuruluşlarının ürettiği fikir ve projelere büyük önem verdiğinin altını çizen Başkan İduğ, “Sivil toplum kuruluşlarımızın toplantı yapmak için ihtiyaç duydukları salon ve ikramlarını biz karşılayacağız. Yeter ki ayakları yere basan, vatandaşa fayda sağlayacak, kadınlar, çocuklar, gençlerle ilgili projeler üretsinler” dedi. Başkan İduğ, tüm STK’lara seslenerek “Siz fikir üretin biz uygulayalım” diye konuştu.

Makedonya Göçmenleri Derneği Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Yıldız Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un göreve seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, heyettekiler de Başkan İduğ’a siyaset üstü bir duruşla ellerinden gelen desteği vermenin gayreti içinde olacaklarını söyledi.