Yıldız Futbolcudan Çarpıcı İtiraflar!


Yıldız Futbolcudan Çarpıcı İtiraflar!

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Fernando, ülke basını için yaptığı açıklamalarda Türkiye kariyerini anlattı

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Fernando, Brezilya'da yayın yapan bir radyo kanalına katılarak Türkiye kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatih Terim önderliğinde bu hafta 2 kupa birden kazanma ihtimalleri olduğunu söyleyen Fernando, aynı zamanda transfer itirafları ile dikkat çekti.

Habere göre Fernando, Süper Lig'de bu sezon verdikleri şampiyonluk yarışı ve Galatasaray'daki yaşantısını şu sözlerle ifade etti:

"3-4 hafta önce Süper Lig'de liderden uzaktaydık. Sonra Başakşehir birkaç maçta puan kaybetti. Biz de kendimizi zorlayarak liderliği almayı başardık. Şimdi şampiyon olma şansımız çok yüksek. Geçen hafta herkes Beşiktaş derbisini konuşuyordu. Her şey yolunda gitti ve derbide oynadım. Gol attığım için çok mutlu oldum. Takımıma yardım etmek, puan kazandırmak ve en iyi performansımı göstermeye devam etmek istiyorum. Türkiye şampiyonu olmak için sadece bir galibiyete ihtiyacımız var. Türkiye Kupası finali de oynayacağız. Bu hafta iki kupa birden kazanabiliriz."

"GALATASARAY TARAFTARIYLA MAÇ KAYBETMİYORUZ"

"Geçen sene Galatasaray'a geldim ve şampiyon olduk. Kulüp üç yıldır şampiyon olamıyordu. O sene takıma çok yardımcı oldum. Benim hakkımda iyi konuşuyorlar. Galatasaray'da yaşadığım anlardan memnunum. Galatasaray taraftarları bizim 12. oyuncumuz. Süper Lig'de uzun süredir evimizde mağlup olmuyoruz. Ben daha önce böylesini görmedim. Geldiğimden beri kendi sahamızda yenilmedik. Bize çok yardımcı oldular. Bir gün stadyumda nereye gideceğimi bilemedim. Geçmemem gereken bir yerden geçtim, 100 tane Galatasaray taraftarının arasında kaldım. Hepsi sevgiyle üstüme atladı, şanslıydım ki polis beni oradan çıkardı. "

"TAFFAREL ÇOK SEVİLİYOR"

"Taffarel Galatasaray ile UEFA Kupası'nı kazandı. 3 yıl oynadı ve taraftarın sevgilisi oldu. Geçen gün doğum gününü Brezilya usulü kutladık. Taffarel, Mariano ve Marcao ile çok iyiyiz. Hep birlikte olmaya çalışıyoruz. Brezilya'yı çok özlüyoruz."

"1 YIL DAHA SÖZLEŞMEM VAR"

"Brezilya'daki ailemi ve yaşantımı özlüyorum ama Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmem var. Neler olacağını bilmiyorum. Futbol çok tahmin edilemez. Kalan sözleşme süreme uymam gerekiyor. Brezilya'dan Cruzeiro ya da başka bir kulüpten bana hiçbir teklif gelmedi. Bir gün geri dönmek istediğimi söylersem, hangi takımların teklif yapacağını bilmiyorum."

"SÖZLEŞMEM BİTİNCE BİR ÇÖZÜM BULACAĞIM"

"Hala bir yıllık kontratım var. Türkiye'deki işimi yapmaya devam etmek istiyorum. Sözleşmem bittiği zaman başka bir çözüm bulacağım. Şu an için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.