Ünlü Oyuncu İntihar Etti!


Ünlü Oyuncu İntihar Etti!

Son olarak Thor filmiyle beyazperdede boy gösteren, televizyonda ise The Night Shift ile seyirci karşısına çıkan Isaac Kappy önce mektup paylaştı sonra intihar ederek hayatını kaybetti


Thor, Klown Kamp Massacre, Fanboys ve Not Forgotten gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu Isaac Kappy, Instagram'da bir mektup paylaştıktan sonra intihar etti.
 
Terminator: Salvation filminin de yıldızı Isaac Kappy, Arizona'da bir nehre atladı.  Isaac Kappy, "Kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını" söylediği Instagram paylaşımından sonra 42 yaşında hayata gözlerini yumdu. 

Bir veda mektubu paylaşan Kappy, karakteri hakkında aslında yıllar önce yapması gereken bazı çıkarımlar yaptığını yazdı. 
Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "İyi bir insan olduğuma inanırdım ama aslında değilim. Aslında hayatım boyunca gayet kötü bir insan oldum. İnsanları para için kullandım, birçok kişiye ve insanların güvenine ihanet ettim. Alkol, uyuşturucu ve sigara kullanarak vücuduma ihanet ettim. Beni seven insanlardan faydalandım. Kumara para harcadım. O kadar çok harcadım ki geleceğimi heba ettim. Artık hayatta kaybedecek hiçbir şeyim yok."