Özcan Deniz Talimat Verdi!


Özcan Deniz Talimat Verdi!

Feyza Aktan ve Özcan Deniz son zamanlarda boşanacakları iddialarıyla sık sık gündeme geliyordu. Bugün Özcan Deniz'in eşine boşanma davası açtığı öne sürüldü. Çıkan haberler sonrası Feyza Aktan sosyal medya hesabı üzerinden eşiyle yer aldıkları bir karesini, "Yerim hep senin başının üzeri oldu" notuyla paylaştı

Özcan Deniz, geçtiğimiz yıl mart ayında Feyza Aktan ile nikah masasına oturmuştu.

Habere göre; Eşinden boşanma kararı alan Özcan Deniz'in dava için avukatına talimat verdiği iddia edilmişti. 

DEDİKODULARI YALANLAYAN PAYLAŞIM

Çıkan haberler üzerine Özcan Deniz'in eşi Feyza Aktan sosyal medya hesabı üzerinden eşine sarıldığı bir fotoğrafını paylaştı. 

Aktan paylaşımına; "Hayat arkadaşım... Aşık olduğum adam! Sen, benim ve oğlumuzun başına gelen en güzel şeysin... Yerim hep senin başının üzeri oldu ne şanslıyım ki aşkı seninle deneyimledim. İyi ki bizimsin... " notunu düştü.

KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in sosyal medya hesabından paylaştığı Babalar Günü mesajı da ayrılık iddialarını güçlendirmişti. 

Deniz, Babalar Günü'nde oğlu Kuzey'le yer aldıkları bir kareyi; "Sen yaşadığım her şeyin üzerindesin. Her şeye de değersin oğlum. Elimizden acımadan bugünümüz çalınsa da biliyorum tüm günler bizim. En yakın arkadaşım sana doğduğunda söz verdiğim gibi hep yanındayım. Babalar Günü'm kutlu oldu... " notuyla paylaştı.