Türkiye Şehidini Uğurluyor!


Türkiye Şehidini Uğurluyor!

Barış Pınarı Harekatı sırasında şehit olan astsubay Ahmet Topçu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlanıyor

Barış Pınarı Harekatı sırasında şehit olan astsubay Ahmet Topçu, Türk bayrağına sarılı naaşı binlerce kişilik törenle son yolculuğuna uğurlanıyor...

Barış Pınarı Harekatı'nın ilk şehidi Ahmet Topçu'nun cenaze törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Fırat'ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı Harekâtı'nda PKK/YPG'li teröristlerle girilen çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu, şehit olmuştu.

Barış Pınarı Harekâtı'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ahmet Topçu'nun cenaze töreni yapıldı.
"Bizim düğünümüz, bayramımız"
Şehidin amcası Sami Topçu, Ahmet Topçu'nun 2 yıl önce göreve başladığını belirterek, "Vatanımız için canımız feda. Bir Ahmet gider, bin Ahmet gelir. 2 yıl önce göreve başlamıştı, Afrin'e de gitmişti. Bu göreve de önceki gün gitmişti. Sözlenmişti, yakın zamanda evlenmeyi düşünüyordu, 'Düğünüme gelirsin' demişti. Bu da bizim bir düğünümüz, bizim bayramımız. Mekanı cennet olsun. En son göreve giderken konuşmuştuk, kısa bir konuşma oldu, 'operasyona gidiyorum' demişti. Başımız sağolsun" açıklamasında bulunmuştu.