Erbil, Hastaneye Kaldırıldı


Erbil, Hastaneye Kaldırıldı

62 yaşındaki ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Maslak’ta özel bir hastaneye girerken görüntülendi. Erbil, sevenlerini endişelendirdi


Evinin banyosunda düştükten sonra 235 gün yoğun bakımda kalan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, sevenlerini yine korkuttu. 62 yaşındaki komedyen, Maslak’ta özel bir hastaneye girerken görüntülendi.

Habere göre; Erbil’in hastaneye girerken görüntülenmesi sağlık durumu hakkında merak uyandırdı. Ancak gerçek bir süre sonra ortaya çıktı.

Mehmet Ali Erbil her ay serum alıyormuş
Kaçış Sendromu rahatsızlığı olan Mehmet Ali Erbil’in dün geceyi hastanede geçirdiği öğrenildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken rahatsızlığı sebebiyle her ay düzenli olarak serum aldığı ortaya çıktı.

Bir gecede iki ameliyat geçirmişti
Ünlü komedyen daha önce evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Kaburgalarında kırık oluşan Erbil’in Kaçış Sendromu rahatsızlığı da nüksetmiş 62 yaşındaki yıldız, bir gecede iki ameliyat geçirmişti.

Kötü günleri geride bırakan Erbil, katıldığı bir programda, “Eşlerim arkadaşlarımın dualarıyla bir tek gün başımdan ayrılmadı. Kendi doktorum bile kurtulma şansımın %5 olduğunu söylemiş. Kardeşime ‘Eğer yürüyemeyeceksem fişimi çekin’ dedim.” diyerek sevenlerini üzmüştü.