Zirveye Damga Vuran Görüntü!


Zirveye Damga Vuran Görüntü!

Londra'da düzenlenen NATO zirvesine katılan liderler, Kraliçe II. Elizabeth'in davetiyle Buckingham Sarayı'nda düzenlenen resepsiyona katıldı. Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın resepsiyonda Trump'ı 'çekiştirdiği' anlar damga vurdu


Kraliçe II. Elizabeth, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere İngiltere'de bulunan liderler için dün Buckingham Sarayı'nda resepsiyon verdi.

Törende Kraliçe II. Elizabeth de hazır bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı resepsiyona katılan tüm liderler aile fotoğrafı çektirdi.

Ancak resepsiyona Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın konuşması damga vurdu.
Kameralara yansıyan anlarda Johnson Macron'a "Niye geç kaldın?" diye sorarken görülüyor.
Tam da bu noktada Trudeau kendisiyle 30 dakikadan fazla görüşen ve medyaya konuşan Trump ile isim vermeden dalga geçerek "Geç kaldı çünkü basın toplantısı 40 dakika sürdü" diyerek gülmeye başlıyor.

Ardından Trudeau Trump'ın ekibini kastederek "Hepsinin ağızlarının bir karış açık kaldığını izlediniz" diyor ve Prenses Anne'in de yer aldığı liderler kahkaha atıyor.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron NATO zirvesinde Trump ile yaklaşık 40 dakika görüşüp basın toplantısı gerçekleştirmişti.
Kanada Cumhurbaşkanı Trudeau ise Trump ile yaklaşık 30 dakika görüşmüş ve basın toplantısı gerçekleştirmişti.

ABD Başkanı Trump ise görüntülere ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.