Cimbom'da Sıcak Gelişme!


Cimbom'da Sıcak Gelişme!

Son olarak Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşan ve İzmir'den mağlubiyetle dönen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı

Tuzlaspor galibiyetinin ardından yeniden yükselişe çıkmayı planlayan Cimbom'da işler istenildiği gibi gitmemişti.

Yeni transferlerin yaşadığı formsuzluklar ve yenilen goller, bardağı taşıran son damla olmuştu.

Teknik direktör Fatih Terim, Başkan Mustafa Cengiz ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'a transfer talebinde bulunmuş ve büyük bir operasyon yapacağının sinyalini vermişti.

Terim, konu ile ilgili yaptığı açıklamda oyuncularının oynadığı oyuna dair üzgünlüğünü dile getirirken, "Ben dahil hepimiz bu gidişatın bedelini ödeyeceğiz. Ne yapabilirsek onu yapacağız. Ekonomimiz el verdiği sürece. Umarım düşüncelerimizi planlarımızı uygulayabiliriz" demişti ve Ocak ayında yapılacak değişimi taraftara müjdelemişti.

Yaşananların ardından Galatasaray için birçok isim gündeme geldi.

Avrupa'dan ve dünyadan bir çok yıldızla görüşmelerde bulunan Cimbom için bu kez yazılan isim genç bir yıldız adayı...

Teknik direktör Fatih Terim ve kurmaylarının özellikle takip ettiği bu genç için Fransa 2. Ligi'nde forma giyiyor.

Stili ile Galatasaray'ın eski yıldızı Drogba'ya benzeyen 22'lik golcü Tino Kadewere için birkaç haftadır nabız yoklanıldığı, kısa süre içerisinde resmi girişimlerin kulübüne iletileceği belirtildi.

REAL VALLADOLID DE TALİP

Kadewere için Galatasaray'ın yanısıra Real Valladolid'in de temasta olduğu aktarıldı.

Haberin son bölümünde ise Ocak ayında oyuncunun net kararını vereceği ancak, Fransa 2. Ligi'nden daha üst kulvarda yarışmak istediği belirtildi.
 

TINO KADEWERE KİMDİR?

23 yaşındaki golcü futbolcu, Zimbabwe'nin Harare şehrinde dünyaya geldi. 1.83 boyuncaki forvet, sağ ayağını etkili kullanıyor.

2022 yılına dek Le Havre ile sözleşmesi bulunan Kadewere, profesyonel kariyerine başladığı andan itibaren durmadan yükselişe geçti.
 

Profesyonel futbol kariyerine doğduğu şehrin takımı olan Harare City'de başlayan 23'lük golcü, 2015-16 sezonunda İsveç'in Djurgarden ekibine kiralık olarak gitti.

Burada gösterdiği başarılı performans sonrası İsveç ekibi, oyuncuyu kadrosuna kattı.

Kadawere, İsveç kariyerinin ardından 2018-19 sezonunda Le Havre'nin yolunu tuttu. Fransız ekibi golcü futbolcu için 2 milyon euro ödedi.