Şimdi AKER Zamanı!

DÜNYA VE TÜRK EŞARP MODASINA YÖN VEREN AKER, ŞİMDİ DE KADIN GİYİMİNDE MODAYA YÖN VEREREK ŞIK VE ZARİF GİYİNEN KADINLARIN MARKASI OLUYOR


Şimdi AKER Zamanı!

DÜNYA VE TÜRK EŞARP MODASINA YÖN VEREN AKER, ŞİMDİ DE KADIN GİYİMİNDE MODAYA YÖN VEREREK ŞIK VE ZARİF GİYİNEN KADINLARIN MARKASI OLUYOR.

DÜNYA’DA İLK KEZ NANO TEKNOLOJİ KULLANARAK, SU VE LEKE TUTMAYAN İPEK KUMAŞ ÜRETEN VE YİNE BASKI TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE CANLI VE KALICI DESENLER ÜRETEN ‘’AKER’’; ARTIK MARKANTALYA AVM’DE…

AKER, YENİLİKÇİ VE MODERN TASARIMLARIYLA, ÖZELLİKLE İŞ DÜNYASI İÇERİSİNDE BULUNAN KADINA HİTAP EDEN GİYİM KOLEKSİYONU İLE DİKKAT ÇEKİYOR.

2020 yılında ‘’Şimdi Aker Zamanı’’sloganı ile yola çıkan; ‘’kaliteyi koruma ilkesi ile her sezon yenilikçi tasarım ve kreasyonları ile adından söz ettirmeye başlayan Aker, 39. mağazasını Antalya’da MarkAntalya AVM’de açtı.

Açıldığı günden bu yana ‘’Şehrin Tam Kalbindeyiz’’ sloganı ile bir çok ünlü markaya ve binlerce turiste ev sahipliği yapan, Turizm Başkentimiz Antalya’nın gözde AVM’lerinden MARKANTALYA, bu sefer de AKER, mağazasını bünyesine kazandırdı. Aker, MarkAntalya AVM bünyesinde açılan ilk muhafazakar giyim markası oldu.

AR-GE çalışmalarına verdiği önemle dikkatleri üzerinde toplayan Aker; yapılan araştırmalar sonucunda, ‘’Nano teknoloji’’ kullanarak su ve leke tutmayan ipek kumaşı üreterek; Dünya’da bir ilke imza atmıştır. Kendi tasarım atölyesinde, leke ve su tutmayan ‘’ipek kumaşlar’, tasarımcıların dünya çizgilerini takip eden kreasyonlarına dönüşüyor.

Aker tasarım atölyesi; eşarp ve giysi üretiminde kanserojen olmayan boya ve malzemeler kullanılıyor.

MarkAntalya AVM bünyesinde bulunan ilk muhafazakar giyim markası olma özelliği taşıyan Aker Mağazasının; özenle organize edilen açılışında, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Aker CEO’su Vedat Aydın, Aker Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Karamustafa, Aker Kurumsal İletişim Müdürü Gözde Pıçakçı, Mark Antalya AVM Pazarlama Müdürü Itır Elif Bayarı, Matt Ajans Başkanı Ali Yılmaz , Carnivalium Event Company Fikir Sahibi Çağlar Tuncer, Carnivalium Event Company Etkinlik Koordinatörü Arife Epik, çok sayıda basın mensubu ve protokol mensubu yer aldı.

Açılışta kısa bir röportaj veren TMSF başkanı Muhiddin Gülal, “Aker'i yalnızca bir eşarp markası olarak değil, kadın giyiminin lokomotifi bir firma haline getirmek istediklerini belirterek, ileriki dönemde de genç jenerasyona hitap eden kreasyonlar yaparak Aker'i büyüteceklerini ifade etti.’’

MarkAntalya AVM Pazarlama Müdürü Itır Elif Bayarı ise; Aker Mağazasını AVM bünyesine kazandırmaktan ve Antalyalılarla buluşturmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Güçlü kadının şıklığını ön planda tutan bir markayı AVM’miz bünyesine dahil etmek, ‘’Antalya’lı Kadınlara bir hediyemizdir’’ dedi.

Aker Kurumsal İletişim Müdürü Gözde Pıçakçı ise kısa bir değerlendirme yaparak; Aker Mağazaları olarak Antalya’da ‘’şehrin tam kalbinde yer alan’’ MarkAntalya AVM’de 39. Mağazamızı açıyor olmak bize heyecan veriyor. Turizm şehri olan Antalya’da ‘’Hem muhafazakar kadınlara hem de sade ve şık giyinen iş kadınlarına hitap eden bir marka olarak yerli yabancı pek çok kadına ulaşacak olmak bizleri çok mutlu ediyor’’ dedi.

Carnivalium Event Company olarak Basın Danışmanlığı konusunda açılışına destek olduğumuz ‘’Aker Mağazacılık’’ Antalya’ya ve Antalyalı Kadınlara yeni bir soluk getirecek diyoruz.