Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar!


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a konuşması öncesi doğum günü nedeniyle hazırlanan klip gösterildi. Erdoğan, "Hazırlanan doğum günü sürprizi benim için çok duygulu oldu, videoda güzel tespitler vardı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında partililer tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Aziz milletim, değerli milletvekili arkadaşlarım, sevgili gençler, hanımefendiler, beyefendiler sizleri hasretle muhabbetle selamlıyorum. Özellikle hazırlanan bu sürpriz gerçekten çok kısa da olsa benim için çok çok duyguluydu. İşte bu klipte izlediniz. Kitap, su, simit... Bunlar çocukluk yıllarımın en önemli başlıklarıydı. Videoda güzel tespitler vardı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
 
Tüm İslam aleminin ve Milletimizin, dün başlayan mübarek üç ayları ile yarın gece idrak edeceğimiz Leyle-i Regaib'ini tebrik ediyorum.
 
İslam dünyasının her köşesinden feryatların yükseldiği, zalimlerin her geçen gün daha da azgınlaştığı bir süreçten geçiyoruz. İlk kıblemiz Kudüs'ün mahremiyetine yönelik pervasız saldırılar giderek artıyor.
 
Malum deprem felaketi kendini bize sürekli hatırlatıyor. son olarak Van'da can kaybıyla sonuçlanan bir deprem daha yaşadık. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet yaralılara şifalar diliyorum. Bilim insanları yeni depremler beklendiğinin haberlerini veriyor. 
 

 Öncelikle durumları aciliyet arz eden binaların yıkılıp yeniden yapılması için seferberlik başlattık. İlk etapta dönüştürülmesi gereken konut sayısı 6 milyon 700 bin. Hedefimiz her yıl 300 bin yeni konut inşa etmek. Marmara depreminin ardından 43 bine yakın konutu tamamlayıp vatandaşlarımıza teslim ettik.
 
Kanal İstanbul tek başına, diğer işlevlerinin yanında 500 bin konutluk bir kentsel dönüşüm projesidir. 
 
Deprem sonrası Elazığ'da 19 bin 180, Malatya'da 4 bin 432 yeni konut yapılması gerektiği ortaya çıktı. Şu ana kadar Elazığ'da 960, Malatya'da 678 konutun inşasına yıl sonunda teslim edilecek şekilde başlandı. Hedefimiz 1 yıl içinde 23 bin 612 konutun tamamını bitirip vatandaşımıza teslim etmek. Bugüne kadar 22 milyon vatandaşımızın oturduğu konutların depreme dayanıklılığı teyit edildi.

PARTİ GRUBUNDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KLİPLİ SÜRPRİZ
 
Öte yandan AK Parti grubu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü özel hazırlanmış bir kliple kutladı. AK Parti milletvekilleri, 26 Şubat 1954'de doğan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 66'ncı doğum günü için klip hazırlayarak sürpriz yaptı.