Resmen Açıklandı!


Resmen Açıklandı!

Sezon başında Fenerbahçe'den Bundesliga 2. Lig ekiplerinden Nürnberg'e kiralanan Michael Frey için resmi açıklama geldi. Alman ekibinin sportif direktörü Robert Palikuca, "Frey için görüşmelerimiz var. Fakat Frey'i isteyen tek kulüp biz değiliz" ifadelerini kullandı


Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Fenerbahçe'den sezon başında Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'e kiralanan Frey için resmi açıklama geldi. Alman ekibinin sportif direktörü Robert Palikuca, İsviçreli oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmak istediklerini belirtti.


Palikuca yaptığı açıklamada, "Michael Frey'i bonservisiyle satın almak istiyoruz. Bilindiği gibi en az 3 milyon euro ödeme yapmamız gerekiyor. Fakat Frey'i isteyen tek kulüp biz değiliz. Fenerbahçe ile görüşen birkaç kulüp daha var. Eğer biz bu ödemeyi yaparsak kulüp tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirmiş olacağız. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.


Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Almanya'da yayınlanan Bild gazetesine açıklamalarda bulunan Frey ise, "Nürnberg'de çok mutluyum. Açıkçası burada uzun yıllar oynamak istiyorum ama bu sadece benim isteğimle gerçekleşecek bir durum değil. Benim dışımda gelişecek olaylar da var. Kulübün ne düşündüğü çok önemli" dedi.


Frey sezon başında Fenerbahçe'den Nürnberg'e kiralanmıştı. Nürnberg, Bundesliga'ya çıkar ve Frey'in bonservisini almak isterse Fenerbahçe'ye 3.5 milyon euro ödeyecek.

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Michael Frey bu sezon Nürnberg formasıyla çıktığı 21 karşılaşmada 5 gol atıp 4 asist yaptı.