Bomba Açıkama!


Bomba Açıkama!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Josef de Souza ve Bayern Münih'li Philippe Coutinho, sıkı dostluklarıyla biliniyor. Eski takım arkadaşları Philippe Coutinho ve Josef de Souza, Coutinho'nun Münih'teki evinde buluştu


 
Bayern Münih'in Brezilyalı yıldızı Philipe Coutinho, kendisini ziyarete gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Josef de Souza ile birlikte olduğu ortamda, Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç'ın aracılığıyla ekibimizi ağırladı.
 
PlaySpor'a konuşan yıldız futbolculardan önemli açıklamalar geldi. Coutinho, "Büyük ve tarihi olan bir kulüpteyim. Burada, Münih'te olmaktan dolayı ailemle çok mutluyuz. Hep büyük hedefleri olan külüplerde oynadım.
 
"Souza'yı tanıyan herkes ona yakın olmak ister. Onu sadece futbolculuğuna değil her yönüne hayran oldum. Bana yol gösterici olmuştur.
 
Türkiye'de insanlar futbola çok tutkulu. Souza da şehire aşıktı, hep bunu anlattı. Beni davet etti ama maalesef gelemedim. Türk kulüpleriyle şu ana dek hiç temasım olmadı."
 
"Hedefim Türkiye'ye dönmek" 

Sözü alan Josef de Souza ise Türkiye ve transferiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Türkiye'ye geri döneceğini belirten Brezilyalı futbolcu, "Arabistan'a şampiyon olmak için gittim. Temel hedefim bu. 2 yılım daha var. Sözleşmemi tamamladıktan sonra hedefim Türkiye'ye dönmek" diye konuştu.
 
Souza ayrıca, "Fenerbahçe'de çok mutlu günler yaşadım. Kupa kazanamasak da taraftar hep bana saygı duydu. Onları çok sevdim. Hep benim dönmemi istiyorlar. Türkiye'de yaptıklarıma devam etmek istiyorum. Türkiye'yi ailemle be çok özledik. Her fırsatta gidiyoruz. Brezilya'da bile o kadar tutkulu taraftarlar yok. Bunu özledim. Almanya'ya gelir gelmez hemen 2 tane Türk 'Josef, Josef!' diye yanıma geldi.
 
Bu süreçte Türkiye'ye dönmek için karşıma fırsat çıktı. Böyle bir durum oldu ama sonuçlanmadı" dedi.