Fenerbahçe'de Şok!


Fenerbahçe'de Şok!

Fenerbahçe Kulübü'nün, bir futbolcu ve bir sağlık heyeti çalışanında koronavirüs bulgularına rastlandığını açıklamasının ardından test sonucunun pozitif çıkan futbolcunun Max Kruse olduğu öğrenildi


Fenerbahçe'de koronavirüs testi pozitif çıkan isim Max KruseFenerbahçe'de koronavirüs şoku devam ediyor. Erkek basketbol takımından sonra şimdi de futbol takımında bir oyuncu ve bir sağlık personelinde covid-19 bulgularına rastlandı. Sarı-lacivertli futbolcunun kim olduğunu açıklamadı.

Habere göre; Fenerbahçe'de koronavirüs bulgularına rastlanan isim Alman futbolcu Max Kruse. Yıldız futbolcu tedavisi yapılması için hastaneye sevk edildi.


Fenerbahçe'de koronavirüs testi pozitif çıkan isim Max KruseFenerbahçe şu açıklamayı yapmıştı:

"Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs (COVID-19) bulgularına rastlanmıştır.

Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız."