"Hiç Dert Etmiyorum"


Geçen günlerde İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlı arasında sorun çıkmıştı. İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı şarkıcı Dilan Çıtak'tan da babasıyla ilgili çıkış geldi. Dilan Çıtak, bu sefer hiç olmadığı kadar sert konuştu

İbrahim Tatlıses’in yıllar sonra nüfusuna aldığı kızı Dilan Çıtak Tatlıses önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Daha 1 ay önce corona virüs testi pozitif çıkıp hastanede tedavi görmesine ve 900 TL cezası olmasına rağmen maske takmamıştı.

Bir tırnakçı dükkanı olan ve onun tadilatından çıktığını söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses ile üvey abisi Ahmet Tatlı arasında yaşanan ve medyaya düşen tatsız olaylar hakkındaki soruları yanıtladı.

Dilan Çıtak Tatlıses, muhabirlerin “Babanız ile ağabeyiniz Ahmet Tatlıses, Bitez’deki dairelerden dolayı kavga etti” sözleri üzerine “Beni hiç ilgilendirmiyor” karşılığını verdi.

Dilan Çıtak Tatlıses şöyle konuştu:

“Babam 4 yıl önce de Kuşadası’ndaki siteden tüm çocuklarına daire vereceğini söylemişti. Bana vermedi. Ama hiç dert etmiyorum. Kendi aralarında hiyerarşik takılıyorlar. Ben onlardan uzak yaşıyorum, böyle iyiyim. Kafam rahat. Ne yapıyorlarsa, yapsınlar.”

Dilan Çıtak Tatlıses, babasının Derya Tuna’dan olan oğlu İdo ile uzun süredir konuşmadığını da söyledi.